2018 En Favori Dizi 2018 - Yarı Final | A Grubu | Çukur - Kadın - Vatanım Sensin

Hangi dizi finale yükselsin?

• Çukur | Show TV

Oy: 16 32.7%
  • Kadın | FOX

Oy: 20 40.8%
  • Vatanım Sensin | Kanal D

Oy: 13 26.5%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine oylar istenmiş :) işte bu yüzden bu tarz yarışmalarda oy kullanmıyorum.

Senin her şarkım güzel sen bir kalitesin çünkü :A

@pompy Halkın polisi benim protestom yüzünden bitti. İcraatta nasıl biri olduğumu biliyorsun. Forumda ki akıbetin benim elimde kayyum atadım oyuna..kadın diyorsun. Yasak elma zaten senin yüzünden elendi.

@cookies Kadın dersen istediğin erkek kız hepsini sana ayarlarım :A
Çok zor grup olmuş bune böyle @sokak sanati

Öncelikle altılı yarı final gibi çığır açıcı bir şeyi hayatımıza sokan @Aserat ve @xBUGRAx'i tebrik ediyorum. Umarım aynı başarısızlık örneği tekrarlanmaz. :A

Vatanım Sensin diyorum.

@DiziTutkunu canım oyunu bekliyorum :Z
@MayısKralı Ariana'da bir kadın o yüzden kadın diyoruz zaten son şarkısı kadın ile ilgili. :A
@12.Adam Karşim Kara sevda hatırına Kadına oy verirsen çok sevinirim.:bhr:
@turkuazz Kadın bu sezonun en önde gelen dizisiydi. Çukur gibi 2. El diziyi boş ver ve beni kırma canım Mehmet'im:Z
@MUHAMMED YUSUF DEMİRR oy kullandın mi kullanmadıysan kadın der misin?
@gözlemci Deniz ile kadına oy veriyoruz. Zaten seversin sen kadını :A
@Billy Kane hala oy vermediysen bu sefer gerçekten Levent'i basarım.:A
@GunesinOglu Kadınlar artık ezilmemeli. Anneler ağlamasın Acun'cum. Kadın de.:Z
@hayret bi şey oyunu bekliyorum Deniz ile Kadına:A @denizz19 ulaşsana Hayrettine:A
@kerem büyük yardımlarım dokunur sana Kadın de:A
@ozmoturk bebeğim Kadın dersen iyice level atlarsın Kalitede bilgin olsun.:A
@mesmeso61 senin tam bir Kadın fanı olduğunu biliyorum. Oyunu bekliyorum. Her türlü rüşvete açığım :A
@legolas9900 izlemediğin diziye oy vermezsin Kadın dersen çok büyük kazanç sağlarsın hem bana hem kendine:A
Kardeşim Seni mi kıracağım oyumu Woman a verdim.:Z

İçerde daha efsane tabii ama Çukur'un da finale çıkması gerekiyor :A Kadın - Bizim Hikaye gibi rezil bir finali kaldıramam :A

Canın saolsun :A
Sen izlemiyorsun diye rezil diziler mi bunlar ki final rezil olsun? :ppp: Hiç yakıştıramadım, ayıp. Alt tarafı bir anket. Ne hırs yaptınız bu kadar ya kim kazanırsa kazansın sanki ödül veriyoruz...

@DiziTutkunu canım oyunu bekliyorum :Z
@MayısKralı Ariana'da bir kadın o yüzden kadın diyoruz zaten son şarkısı kadın ile ilgili. :A
@12.Adam Karşim Kara sevda hatırına Kadına oy verirsen çok sevinirim.:bhr:
@turkuazz Kadın bu sezonun en önde gelen dizisiydi. Çukur gibi 2. El diziyi boş ver ve beni kırma canım Mehmet'im:Z
@MUHAMMED YUSUF DEMİRR oy kullandın mi kullanmadıysan kadın der misin?
@gözlemci Deniz ile kadına oy veriyoruz. Zaten seversin sen kadını :A
@Billy Kane hala oy vermediysen bu sefer gerçekten Levent'i basarım.:A
@GunesinOglu Kadınlar artık ezilmemeli. Anneler ağlamasın Acun'cum. Kadın de.:Z
@hayret bi şey oyunu bekliyorum Deniz ile Kadına:A @denizz19 ulaşsana Hayrettine:A
@kerem büyük yardımlarım dokunur sana Kadın de:A
@ozmoturk bebeğim Kadın dersen iyice level atlarsın Kalitede bilgin olsun.:A
@mesmeso61 senin tam bir Kadın fanı olduğunu biliyorum. Oyunu bekliyorum. Her türlü rüşvete açığım :A
@legolas9900 izlemediğin diziye oy vermezsin Kadın dersen çok büyük kazanç sağlarsın hem bana hem kendine:A
Daha oy kullanmadım burada pazartesi kullanırım biraz zor bir kategori olmuş:A:A

@batuhankaralar @mesmeso61 beyler Çukur'a destek :A @pompy sen aksiyonlu dizi seversin, @Çiğdem- le birlikte Çukur'a desteğini bekliyoruz :A

@turkuazz Aras hatrına Çukur dersin herhalde. ss

@MayısKralı Show TV hatrına Çukur demen gerekir :A

@ömer karataş Çukur'a destek verirsen sevinirim dostum :D
Oyumu pazartesi kullanacağım bu kategori çok zor bu arada @sokak sanati ile burdada ters düşmüşsünüz:A dizi kategorilerinde çoğunlukla farklı dizileri destekliyorsunuz:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...