Yalnız son cümlenle kendinle çelişiyorsun. Diyorsun ki; "benim gibi düşüneceksiniz", ki senin gibi düşünmeyenlere "olmamış"a basıyorsun. Sonra "farklı düşüncelerden rahatsız oluyorsun" diyorsun ama "olmamış"a basarak sen rahatsız oluyorsun. Eleştirilmeyi kaldırmadığımı söylüyorsun, bu konularda eleştirince su üstüne çıkmaya çalışıyorsun.Aynı haklar sende de var kullanabilirsin.
Dediğim gibi seni çok sığ buldum. Olmamışı ama böyle uzun uzun mesaj yazan herkes çok takıyor. @MEnes gibi. Galiba uzun mesaj yazınca herkesi ikna edeceğinizi düşünüp farklı düşüncelerden rahatsız oluyorsunuz.
Ayrıca "olmamış" verme sayın, alma sayından çok daha fazla. Bu da işte "benim gibi düşüneceksiniz" demenin ötesinde bir şey. Egonu gösteriyorsun bir bakıma. Tamam, geyiğine yapıyorsun; ama işin yansıması bu şekilde.
Ben uzun yazıyorum ama herhangi bir etkileme amacım yok. İçimde bir şey kalmasın diye yapıyorum bunu, hem de büyük keyif alarak yapıyorum bunu. Bunu tek sefer yaparsan sıkıntı yok ama bunu sürekliliğe dönüştürürsen birileri rahatsız olmaya başlar, ki o rahatsız olanlardan biri de benim.