Ben oyumu saklıyorum şimdilik, sonlara doğru kullanırım.Dün dünde kaldı hem biliyorsun Sertap iyi bi şarkıcı![]()
Ben oyumu saklıyorum şimdilik, sonlara doğru kullanırım.![]()
@xBUGRAx Avatarındakı oğlan finale çıksın diye 3 iddialı diziden 1 tanesini bile onla aynı gruba koymamışBen oyumu saklıyorum şimdilik, sonlara doğru kullanırım.![]()
Avlu geçseydi oy toplardım artık uğraşmıyorum. Son saatte 1 oy alarak cılkını çıkardın çünkü.Oy topla saklama oyunu![]()
Avlu geçseydi oy toplardım artık uğraşmıyorum. Son saatte 1 oy alarak cılkını çıkardın çünkü.![]()
Sertap için bende pek ugrasmayacaģım
@Billy Kane @DiziTutkunu canlarım fox'un yılı bu yık bastırın@pompy oyların bende yoksa dizini final yaptırdığım gibi senide forumda final yaparım
Mantıklı düşünün ayoll Çukur dışında kimse bu gruptan Bizim Hikayeyi yenemez o diziyi şampiyon yapmayalımAvlu geçseydi oy toplardım artık uğraşmıyorum. Son saatte 1 oy alarak cılkını çıkardın çünkü.![]()
Mantıklı düşünün ayoll Çukur dışında kimse bu gruptan Bizim Hikayeyi yenemez o diziyi şampiyon yapmayalımKadın ile kitlesi aynı ikisininde şansı olucak
Çukur çıkarsa eğer önemli bir kitle ve diziyi izlemeyenler bile Çukurda birleşecek Bizim Hikaye ye karşı![]()
![]()
![]()
Hayır Bizim Hikaye ye düşmanım Vatanım Sensinden dolayı ve Çağatay Akmandan dolayıDemek Fox'a düşman oldun. Daha konuşma benimle
Hayır Bizim Hikaye ye düşmanım Vatanım Sensinden dolayı ve Çağatay Akmandan dolayı![]()
![]()
Kadın finale çıkarsa oyum gözüm kapalı ona![]()
![]()
![]()
Çukura düşmüş diğer gruba düşse ona kullanırdımKadına destek ol o zaman
Çukura düşmüş diğer gruba düşse ona kullanırdımFinale çıkarsa destek olurum sen de Çukura ol çıkarsa
![]()
![]()
![]()
Şahşiyet yiyecek gibi Bizim Hikaye yi gerçiBen kadına destek oluyorum çukurun şansı düşük
3 İddalı dizide buraya geliyor diğer tarafta ise 3 tane iddasız dizi toplanıyor@mrt-06 Haklı ayoll sen kura mura çekme @xBUGRAx
![]()
![]()
Vatanım Sensin Diğer grupta olsa Çukur ile final yapardık
Çukur diyorum![]()
Sia'ya verdiğim tam puanları çok çabuk unuttun Rachel.Sertap için bende pek ugrasmayacaģım
@Billy Kane @DiziTutkunu canlarım fox'un yılı bu yık bastırın@pompy oyların bende yoksa dizini final yaptırdığım gibi senide forumda final yaparım