Ne var yani, soramaz mıyım?Ciddi misin yoksa şaka olsun diye mi sordun.![]()
1. Neden saçma sapan sorular soruluyor? Buna itiraz eden yokmu?
2. @xBUGRAx ve @mrt-06 kazanırsa karşılığında ne alacaklar? Milyoner mi olacaklar?
Ne var yani, soramaz mıyım?Ciddi misin yoksa şaka olsun diye mi sordun.![]()
İğrençsinEngeli basacam o olacak sonra aç diye yalvarırsın bana seks hikayeleri anlat lütfen diye peşimden gelme.![]()
Senin yanında @denizz19 hiçmiş yahu!!!! Ne bu terbiyesizlik??!!!!!!!!! Seks ne demek?!!!!Engeli basacam o olacak sonra aç diye yalvarırsın bana seks hikayeleri anlat lütfen diye peşimden gelme.![]()
Tamam tamam şaka yaptık. Forumla ilgili sorular soruluyor kazanan da Forum Uzmanı rütbesini alıyor ama @bazinga'yı ikna edemedim. Oku işte anlarsın.Ne var yani, soramaz mıyım?9 aydır forumdayım ve ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum. Çok akıllı ve zeki biri olsamda benimde anlamadığım yerler oluyor yani, bil istedim.
1. Neden saçma sapan sorular soruluyor? Buna itiraz eden yokmu?
2. @xBUGRAx ve @mrt-06 kazanırsa karşılığında ne alacaklar? Milyoner mi olacaklar?![]()
Ayaklarımı bilmem de ellerim çok güzeldir. Kızlar tırnaklarımı çok beğenirMecazen yani sana da yazarım şimdi.Gülüşü içten yüreği peluşten, ismi Deniz gönlü okyanus gibi. Ahh birde ayakları tam fetişten.
![]()
Oyyy yirim.Ayaklarımı bilmem de ellerim çok güzeldir. Kızlar tırnaklarımı çok beğenir![]()
Tabii bu kelimeleri gündelik hayatta sadece kendimleyken ve forrumda kullanıyorım abime gııı ayol falan desem ıslak odunla saatleece döver beni.Bir de gıı var.![]()
Kazanana geçmiş olsun o zaman. Artık ödül olarak banka hesabına yapıştırırsın bi 5000, yaparsın bir güzellik.Tamam tamam şaka yaptık. Forumla ilgili sorular soruluyor kazanan da Forum Uzmanı rütbesini alıyor ama @bazinga'yı ikna edemedim. Oku işte anlarsın.![]()
Her şey para değil önemli olan eğlenmek.Kazanana geçmiş olsun o zaman. Artık ödül olarak banka hesabına yapıştırırsın bi 5000, yaparsın bir güzellik.![]()
Aynen ya hiç çekilmiyorlarOyyy yirim.Bunlarla da seks konuşulmuyor çok yobazlar.
![]()
Tamam sen asgari ücretli işçi ol o zaman.Her şey para değil önemli olan eğlenmek.![]()
Tabii bu kelimeleri gündelik hayatta sadece kendimleyken ve forrumda kullanıyorım abime gııı ayol falan desem ıslak odunla saatleece döver beni.![]()
Tek çocuksun demi sen. Şımarık olur derler tek çocuklar için.Olsun ben de abi isterdim.![]()
Ne alakası var. Ben bu yarışma nezdinde konuştum.Tamam sen asgari ücretli işçi ol o zaman.![]()
Tek çocuksun demi sen. Şımarık olur derler tek çocuklar için.![]()
Daha açık ifade edebilirdin.Ne alakası var. Ben bu yarışma nezdinde konuştum.![]()
Tolgshow konusunda senin ettiğin gibi mi.Daha açık ifade edebilirdin.![]()