Bu dinsiz @denizz19 un ölmesi lazım. Dizideki bütün belalar bunun başının altından çıkıyor.Şimdi kışta mıyız boş boş dolanacağına oku işte.
Sus sen senariste karışma. Zaten fesat mesajlarınla sinirimi bozdun gece gece.
Önce bi Powerbomb sonra da bi 450 Splash beklerimTam yanımda @XanTier de olacaksa yatarım. Her türlü. Hatta masaya uçarım.
Kalbinin yün olduğunu nasıl gördünNiye canım güzel kızdır Çiğdem, gözleri, kaşları dudakları kalemle çizilmiş gibi. Saçları ipekten bir tel gibi, kalbi pamuktan bir yün gibi. Daha ne olsun?@Çiğdem-
Ayy öcü.Önce bi Powerbomb sonra da bi 450 Splash beklerim![]()
Cenabet ruhum sayıklıyor, sükunetim deliliğimdenBu dinsiz @denizz19 un ölmesi lazım. Dizideki bütün belalar bunun başının altından çıkıyor.
Olmadı, dümdüz cevaplamış soruları ikisi deNe bileyim hiç mi şaşırdığın bir şey olmadı mesela.![]()
Onları yapabilsem Perfomance Center'ın yolunu tutarım sabahleyin.Önce bi Powerbomb sonra da bi 450 Splash beklerim![]()
Mecazen yani sana da yazarım şimdi.Kalbinin yün olduğunu nasıl gördün![]()
CAHİL. Bir an önce PROFESYONEL GÜREŞE başla!Ayy öcü.
Korktum ayol hortlayıp gelmiş epeydir de konuşmuyordum kendisiyleCAHİL. Bir an önce PROFESYONEL GÜREŞE başla!
Powerbomb kolay da, 450'yi Frog Splash'le değiştirdimmi hallolurOnları yapabilsem Perfomance Center'ın yolunu tutarım sabahleyin.
Gözlüklü bir adam vardı.Avatarımdakileri görmüyor musun? Ne öcüsü?![]()
WP'de görüldü attım diye mi böyle yapıyosun?Korktum ayol hortlayıp gelmiş epeydir de konuşmuyordum kendisiyle@XanTier
Daha WP'ye bakmadım ki görüldü mü attun. 😱WP'de görüldü attım diye mi böyle yapıyosun?![]()