Aaa beklerim cnm yan tarafa sıralarım nasılsa oluyorAblam bunu da resimli yapıp sana atarım. Profilinin bir köşesine koy dantel örüp gönderir gibi oldum sana.![]()
Hem tanıtım rehberi gibi oluyor profilim hakkımda bilgiler
Aaa beklerim cnm yan tarafa sıralarım nasılsa oluyorAblam bunu da resimli yapıp sana atarım. Profilinin bir köşesine koy dantel örüp gönderir gibi oldum sana.![]()
Tamamdır haftaya sürprizlerimi bekle o zaman ablacım.Aaa beklerim cnm yan tarafa sıralarım nasılsa oluyor
Hem tanıtım rehberi gibi oluyor profilim hakkımda bilgiler![]()
![]()
![]()
Sen yeter ki git ben ağlamaya da razıyım :a
Aaa öyle bir şey olursa @destere mezarının yanına gömülürsem @Harunnn60 da kendini gebertip vasihet eder ortalarınada beni gömün diyeSonunda geberiyon mu @Harunnn60 Desterenin mezarının yanına bir tane daha kaz![]()
Ooo başkada süprizler olacak yanıTamamdır haftaya sürprizlerimi bekle o zaman ablacım.![]()
Onu başkasının yanına gömeriz daha çok sevinirAaa öyle bir şey olursa @destere mezarının yanına gömülürsem @Harunnn60 da kendini gebertip vasihet eder ortalarınada beni gömün diye![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash
Aa Alamancının yanına gömülemez ülkeler farklıOnu başkasının yanına gömeriz daha çok sevinir![]()
Papazlar ve kiliseler ne güne duruyor ki.
Zaten Papazda var forumda gece gündüz Klisede yatıp staj gördü @XanTierPapazlar ve kiliseler ne güne duruyor ki.![]()