Niye önceki formatta yarışınca şimdi yarışamıyor muyuzDeniz daha önceki formatta yarışmıştı o yüzden konuk alsam mı bilemedim. Hatta @Yiğitt ile düşündüm ve teklif gönderdim.Teşekkürler.
![]()
Konunu hazırlıyorum kıytırık konu olmazBakabildin mi bari.![]()
Bu kural sayesinde kurtuldunNiye önceki formatta yarışınca şimdi yarışamıyor muyuz![]()
Sonunda geberiyon mu @Harunnn60 Desterenin mezarının yanına bir tane daha kazAaa sakallı @DarkLegenD bile kıskanmış ayoll![]()
![]()
Zaten profilim Atacanın şiirleriyle doldu taştıGittiğimizde anı olarak kalır girer bakar ağlarsınız
![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx ile birlikte
![]()
![]()
![]()
Sen yeter ki git ben ağlamaya da razıyım :aAaa sakallı @DarkLegenD bile kıskanmış ayoll![]()
![]()
Zaten profilim Atacanın şiirleriyle doldu taştıGittiğimizde anı olarak kalır girer bakar ağlarsınız
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ablam bunu da resimli yapıp sana atarım. Profilinin bir köşesine koy dantel örüp gönderir gibi oldum sana.Aaa sakallı @DarkLegenD bile kıskanmış ayoll![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Her yerden fırlama, istemiyor işte seni.Niye önceki formatta yarışınca şimdi yarışamıyor muyuz![]()
Tabi tabi bekle.
Sıkıyorsa TV'de çık karşıma Yiğit BeyHer yerden fırlama, istemiyor işte seni.![]()
Yoldaşım güleceğim yoktu sabah sabah iyi güldüm.Masaya yatırmak dediniz de aklıma geldi, @S.G.A.T. biz bayadır kimseyi yatırmıyoruz masaya ya![]()
Öyle bir şey yok da yenilere öncelik vermek lazım.Niye önceki formatta yarışınca şimdi yarışamıyor muyuz![]()
Yarışmamış isimlere öncelik verme taraftarıyım ama bir gün neden olmasın.Güzel olmuş @Aserat Geçen sene katılmıştım buna benzer, eğer konuk arıyorsan beni alabilirsin yaklaşık 1 yıldır yokum bakalım bilgilerim duruyor mu![]()
Aaa bu arada niye @Aserat ın her yarışmasında biz rakip oluyoruz ayoll kelime oyununda da sen rakibimdinTabi tabi bekle.![]()