eTV Bu Forum Benim - 1. Bölüm | mrt-06 vs xBUGRAx | YENİ

Bu manyak @Aserat bana @Çiğdem-'den hoşlanıyor musun diye sorunca bende kayış koptu. :A

Benim olmadığım yerde yükselebilirsin zaten :A

Ben de senin kanalda yayınlamam 2-1 öne geçerim :A

Aklı olsa Çiğdem'e aşık mısın diye sormaz zira Çiğdem yani :F

Niye canım güzel kızdır Çiğdem, gözleri, kaşları dudakları kalemle çizilmiş gibi. Saçları ipekten bir tel gibi, kalbi pamuktan bir yün gibi. Daha ne olsun? :D @Çiğdem-

İnsan ablası için böyle ifadeler kullanmaz bence pek yanlış düşünmüyorum. :A

Bu nasıl bir sıva? Ceketimi ilikliyorum ve sizi Sıvacılar Birliği Başkanı ilan ediyorum. @MEnes @MasacRE- onay verin ve Mert Bey'e biat edin.

Gerçekleri kaleme döktüm sadece. 😳
Aaa öncelikle @xBUGRAx Tebrikler ayoll :A

@Aserat Program çok güzel zaten daha öncede seviyordum programıda keyifle okudum ve yorumlarıda öyle :Z @denizz19 ile yarışmak istiyorum :A :A :A

Aaa bu arada benim hakkımda olan sorudan sadece @mrt-06 puan almasına sevindim @xBUGRAx alamamış iyi ki :A :A :A

:F :F :F
mrt-06: ÇİĞDEM ABLAM TABİİ Kİ UNUTUR MUYUM HİÇ? :love1:
Aserat: Doğruyu söyle, Çiğdem'e karşı bir şeyler mi hissediyorsun? :A
mrt-06: Çüş ablam o benim. 😱

Aaa öncelikle @xBUGRAx Tebrikler ayoll :A

@Aserat Program çok güzel zaten daha öncede seviyordum programıda keyifle okudum ve yorumlarıda öyle :Z @denizz19 ile yarışmak istiyorum :A :A :A

Aaa bu arada benim hakkımda olan sorudan sadece @mrt-06 puan almasına sevindim @xBUGRAx alamamış iyi ki :A :A :A

:F :F :F
mrt-06: ÇİĞDEM ABLAM TABİİ Kİ UNUTUR MUYUM HİÇ? :love1:
Aserat: Doğruyu söyle, Çiğdem'e karşı bir şeyler mi hissediyorsun? :A
mrt-06: Çüş ablam o benim. 😱
Deniz daha önceki formatta yarışmıştı o yüzden konuk alsam mı bilemedim. Hatta @Yiğitt ile düşündüm ve teklif gönderdim. :A Teşekkürler. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy