Gecenin ilerleyen saatlerinde çıkarıyorum şortuEdeplenmişsin.![]()
Gecenin ilerleyen saatlerinde çıkarıyorum şortuEdeplenmişsin.![]()
Alevli donum yok
Ta gece vakti mi kuşa nefes aldırıyorsun? Seni Hayvanlar Birliği Derneğine şikayet edeceğim!Gecenin ilerleyen saatlerinde çıkarıyorum şortu![]()
Olmaz, bana gerçek lazım. Kız İzmirliye benziyordu hep oralardan vuruyorlar Anadolu çocuklarını, gavurlar.İşte o gördüğün kıza ulaşamazsan diye sana alternatif sunuyorum daha ne istiyorsun![]()
Gecenin ilerleyen saatlerinde çıkarıyorum şortu![]()
Şu an içimdeki boxer ayıcıklı
Deniz bir don dolabını çek göster bize bakalım.![]()
Don dolabından kalpli malpli şeyler çıkmazsa foruma 1 hafta uğramam. Çok net konuştum.
Deniz bir don dolabını çek göster bize bakalım.![]()
Alev gibi bastonum var ama istersen foto atayımNeeee?!! Rezalet.
Ben kirada oturuyorum vicdansız adamBenden kira mı alacaksın vicdansız kadın
Şort var üstümde![]()
O da senin saflığın mis gibi evlerin var gitmişsin kuzey kutbunda oturuyorsunBen kirada oturuyorum vicdansız adam![]()
Atma, aman diyeyim atma.Alev gibi bastonum var ama istersen foto atayım![]()
Şu an içimdeki boxer ayıcıklı![]()
Benimkilerin niye hepsi siyah ya.Don dolabından kalpli malpli şeyler çıkmazsa foruma 1 hafta uğramam. Çok net konuştum.
Siz Türkiye'de hayat pahalı diyorsunuz. şöyle 1-2 ev daha alayım öyle geleyimO da senin saflığın mis gibi evlerin var gitmişsin kuzey kutbunda oturuyorsun![]()
Kanka benim baston çocuk gibi şımartılmak istiyor o yüzden ayıcıklı tercih ediyorumBenimkilerin niye hepsi siyah ya.![]()
Gel Türkiye'ye de seninle buluşalımSiz Türkiye'de hayat pahalı diyorsunuz. şöyle 1-2 ev daha alayım öyle geleyim![]()
O*a diyorum. Bari aynı mesajda alıntılama @mrt-06Kanka benim baston çocuk gibi şımartılmak istiyor o yüzden ayıcıklı tercih ediyorum
Gel Türkiye'ye de seninle buluşalım![]()
Sen seni ilgilendiren mesajı oku
Benim olmadığım yerde yükselebilirsin zaten
Ben de senin kanalda yayınlamam 2-1 öne geçerim
Aklı olsa Çiğdem'e aşık mısın diye sormaz zira Çiğdem yani![]()
Niye canım güzel kızdır Çiğdem, gözleri, kaşları dudakları kalemle çizilmiş gibi. Saçları ipekten bir tel gibi, kalbi pamuktan bir yün gibi. Daha ne olsun?@Çiğdem-
İnsan ablası için böyle ifadeler kullanmaz bence pek yanlış düşünmüyorum.![]()
Aaa öncelikle @xBUGRAx Tebrikler ayollGerçekleri kaleme döktüm sadece. 😳
Deniz daha önceki formatta yarışmıştı o yüzden konuk alsam mı bilemedim. Hatta @Yiğitt ile düşündüm ve teklif gönderdim.Aaa öncelikle @xBUGRAx Tebrikler ayoll
@Aserat Program çok güzel zaten daha öncede seviyordum programıda keyifle okudum ve yorumlarıda öyle@denizz19 ile yarışmak istiyorum
![]()
![]()
Aaa bu arada benim hakkımda olan sorudan sadece @mrt-06 puan almasına sevindim @xBUGRAx alamamış iyi ki![]()
![]()
![]()
![]()
mrt-06: ÇİĞDEM ABLAM TABİİ Kİ UNUTUR MUYUM HİÇ?
Aserat: Doğruyu söyle, Çiğdem'e karşı bir şeyler mi hissediyorsun?
mrt-06: Çüş ablam o benim. 😱