Dün daha açık ifade etmelisin deyip bugün kendin bunu yapmıyor olman gibi mi?Tolgshow konusunda senin ettiğin gibi mi.![]()
Dün daha açık ifade etmelisin deyip bugün kendin bunu yapmıyor olman gibi mi?Tolgshow konusunda senin ettiğin gibi mi.![]()
Erken başlamışsın sıkılmaya zira 2023'e kadar beni görmek zorundasınEline sağlık @Aserat harika ve eğlenceli olmuş
@mrt-06 alır sanmıştım ama Mavişinden dolayı yaralı. @xBUGRAx kaçırmamış firsatı
Tebrik ederim Buğra.Aserat dizide Kadın hakkında yazması doğruymuş. Burda bile geçiyor
@DarkLegenD in Kadir Gecesi konusundaki mesajıma niçin bu gece güldüğü belli olmuş
@denizz19 her yerde. Yeter sıkıldık![]()
hahahaErken başlamışsın sıkılmaya zira 2023'e kadar beni görmek zorundasın![]()
Benim pasaportum yok ki hem gelsem sahip çıkar mısın sen banahahaha
İsveç'e gel dedik beğenmedin![]()
Sen soğuk orası deyince bu fikirden soğudum bendeBenim pasaportum yok ki hem gelsem sahip çıkar mısın sen bana![]()
Senin evlerden birini bana verirsin orada yaşarımSen soğuk orası deyince bu fikirden soğudum bende
Ama her gelene düzeni yol yordamı anlatırım tabiki![]()
Benim evler Türkiye'deSenin evlerden birini bana verirsin orada yaşarım![]()
Tamam işte gitmeden kapanışı yapsın, bekarlığa veda partisi gibi@S.G.A.T. askere gidecek, giderken bari temiz gitsin.
Ya askerde komutanı masaya yatırmaya çalışırsa?Tamam işte gitmeden kapanışı yapsın, bekarlığa veda partisi gibi![]()
Benden kira mı alacaksın vicdansız kadınBenim evler Türkiye'deBurada kirada oturuyoruz ama kira verdikçe ölene kadar sende, sen geri iade etmedikçe
![]()
Şort var üstümde@denizz19 donuyla hazır yatakta bekliyordur onu yatırın işte.![]()
Fantezilerine alet etme beni gergedan suratlıOnu sen yatırZaten rüyalarındaki kız kıvırcıkmış, @denizz19 a uyuyor, bir de mavi lens taktığını hayal et oldu bitti işte
![]()
O zaman bir emirle birlikte Sgat'ın hayatı yataklarda geçerYa askerde komutanı masaya yatırmaya çalışırsa?
Bir düzeltme yapalım o kız gerçek ve rüyamda gördüm. Hayali değil yani.Onu sen yatırZaten rüyalarındaki kız kıvırcıkmış, @denizz19 a uyuyor, bir de mavi lens taktığını hayal et oldu bitti işte
![]()
Edeplenmişsin.Benden kira mı alacaksın vicdansız kadın
Şort var üstümde![]()
İşte o gördüğün kıza ulaşamazsan diye sana alternatif sunuyorum daha ne istiyorsunBir düzeltme yapalım o kız gerçek ve rüyamda gördüm. Hayali değil yani.
O ne öyle travesti gibi tövbe estağfurullah.![]()