Slav'lar için her şey olurum
Slav'lar için her şey olurum
Seçimden sonra senin durum iyice gitmiş, zaten pek parlak değildi durumun.
Hee gardaş bizde böyle ayol.
Alışkanlık olduDaha WP'ye bakmadım ki görüldü mü attun. 😱
Senle takıla takıla sana benzemişim demek ki.Sen de Almanya'nın cahilisin galiba.
Asıl seçimden sonra kendime geldim. Keşke her gün seçim olsa.Seçimden sonra senin durum iyice gitmiş, zaten pek parlak değildi durumun.![]()
Valla dikkat etmemiştim ben zaten widgetsi kullanıyorum yazarken görüldü mü görülmedi mi dikkat etmiyorum. O zaman ben de sana bunu yapayım sen yazınca görüldü yapıp çevrim içi olayım.Alışkanlık oldu![]()
Terbiyesiz. Bir gün elimi öpüp özür dileyeceksin.Senle takıla takıla sana benzemişim demek ki.![]()
Her gün beni seç, al işte seçim...Asıl seçimden sonra kendime geldim. Keşke her gün seçim olsa.
Bunlar hep kültürel yozlaşmadan. Sincan-Çankaya gide gele böyle oldum.Hee gardaş bizde böyle ayol.
Kız olsan umursardım da erkek birisi görüldü atınca bilemiyorum çok umrumda olmaz herhaldeValla dikkat etmemiştim ben zaten widgetsi kullanıyorum yazarken görüldü mü görülmedi mi dikkat etmiyorum. O zaman ben de sana bunu yapayım sen yazınca görüldü yapıp çevrim içi olayım.![]()
Slav kızlara ulaşmamı engeller ama oGay olur musun?
Erkeklerine ulaşırsın, fena mı canım.Slav kızlara ulaşmamı engeller ama o![]()
Tam benim kafadan onlar da. Her gece güzel içilirdi onlarlaErkeklerine ulaşırsın, fena mı canım.
Engeli basacam o olacak sonra aç diye yalvarırsın bana seks hikayeleri anlat lütfen diye peşimden gelme.Kız olsan umursardım da erkek birisi görüldü atınca bilemiyorum çok umrumda olmaz herhalde![]()
Ohaaaaa ortalık karışır, yapma.Engeli basacam o olacak sonra aç diye yalvarırsın bana seks hikayeleri anlat lütfen diye peşimden gelme.![]()
Seçim takip ede ede komplo teorisyeni mi oldun başımıza.
Yaparım valla kızdırmasın beni!!!Ohaaaaa ortalık karışır, yapma.