eTV Bu Forum Benim - 1. Bölüm | mrt-06 vs xBUGRAx | YENİ

Bu format her zaman forumda olması gereken format bence, ben çok eğleniyorum okurken. Eline emeğine sağlık @Aserat başta senin. :D Sizler de güzel renk katmışsınız, sizlerin de emeğine sağlık @xBUGRAx ve @mrt-06 :Z

@xBUGRAx doğum günümü kocaman kağıda yazıp masana koyuyorsun ve doğum günümde konuyu ilk sen açıyorsun. Haberin olsun. :T: :ppp:

Program güzel. Beğendim. Ama bir eksik var @Aserat . 8. soruda, @Tolstoyevski şıklarda olmalıydı, daha entrikalı bir soru olurdu. Ayrıca ben böyle bir açıklama yapıp tepkileri niye üzerime çekeyim canım aa @xBUGRAx

@denizz19 10 Haziran 2018'deki mesajına bakmaya gidiyorum canım ahahahaha.

Program güzel. Beğendim. Ama bir eksik var @Aserat . 8. soruda, @Tolstoyevski şıklarda olmalıydı, daha entrikalı bir soru olurdu. Ayrıca ben böyle bir açıklama yapıp tepkileri niye üzerime çekeyim canım aa @xBUGRAx

8. soruda ben de @Tolstoyevski aradım şahsen, ben yarışıyor olsaydım gözüm kapalı o şıkkı seçerdim. Keşke koysaydın. :A @Aserat

Programa damga vurmuşum :A Açıklamalarım bomba etkisi yaratmış :F

Tebrikler @xBUGRAx güzel yarışmışsın :A @mrt-06 sen de gayet iyi gitmişsin sana da tebrikler :D

Emeğine sağlık @Aserat forumu iyi takip etmişsin daha çok beni :A

Bu format her zaman forumda olması gereken format bence, ben çok eğleniyorum okurken. Eline emeğine sağlık @Aserat başta senin. :D Sizler de güzel renk katmışsınız, sizlerin de emeğine sağlık @xBUGRAx ve @mrt-06 :Z

@xBUGRAx doğum günümü kocaman kağıda yazıp masana koyuyorsun ve doğum günümde konuyu ilk sen açıyorsun. Haberin olsun. :T: :ppp:

Aa harbiden olsaymış keşke. Gerçi yine de entrikalı olmuş en azından Buğra'nın ayağı kaymış. :A Teşekkürler. :Z

Programa damga vurmuşum :A Açıklamalarım bomba etkisi yaratmış :F

Tebrikler @xBUGRAx güzel yarışmışsın :A @mrt-06 sen de gayet iyi gitmişsin sana da tebrikler :D

Emeğine sağlık @Aserat forumu iyi takip etmişsin daha çok beni :A
Geçmişinde bunun dışında da çıkışlar vardır detaylı araştırma yapacağım 2. bölüm için. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy