Bir de Sgat öpsün belki yüzün gülerHistrionik olabilir
Bir de Sgat öpsün belki yüzün gülerHistrionik olabilir
Pek hoşaf suratlıya benzemiyor gördüğüm kadarıyla@Harunnn60 neden böyle hoşaf suratlı sence @S.G.A.T. Doğuştanmı öpüyoruz yine pehliyorr @mrt-06 @xemrexxx @serhatt
Şu resme hep gülmüşümdür. @Harunnn60@Harunnn60 neden böyle hoşaf suratlı sence @S.G.A.T. Doğuştanmı öpüyoruz yine pehliyorr @mrt-06 @xemrexxx @serhatt
Ekran şeyi yapmıstın sanırım eskidenŞu resme hep gülmüşümdür. @Harunnn60
Şu resme hep gülmüşümdür. @Harunnn60
Şunun gülümsemeli resmi yok muEkran şeyi yapmıstın sanırım eskiden
Civcivin surat ifadesi çok komik @Harunnn60 bana tripliyken karsısına atıyorum bu kareyi
Evet bunu ve desterenin fokunu bir süre telefonuma ekran görüntüsü yapmıştım. Özellikle fok bayağı uzun kaldı.Ekran şeyi yapmıstın sanırım eskiden
Civcivin surat ifadesi çok komik @Harunnn60 bana tripliyken karsısına atıyorum bu kareyi
Şuydu değilmi @Harunnn60Evet bunu ve desterenin fokunu bir süre telefonuma ekran görüntüsü yapmıştım. Özellikle fok bayağı uzun kaldı.
Bunun HD'sini bulmuştum sonradan bayağı uzun süre kaldı yeni kaldırdım sayılır. Çok tatlı.
Hemen gaz ver sen de Oklar sana tekrar dönsünde sen görürsün @Harunnn60
Şu efsaneyi paylaşmayu unutuyorsunuz her defasında çocuklar Bu daha etkiliEvet bunu ve desterenin fokunu bir süre telefonuma ekran görüntüsü yapmıştım. Özellikle fok bayağı uzun kaldı.
Konu destere olunca hemen buluyor. 😱
Tam Whatsapp durumu yapmalık.Şu efsaneyi paylaşmayu unutuyorsunuz her defasında çocuklar Bu daha etkili
Şer ittifakına başlama hemen
Ay yılannn Çiğdem bence
Erkek adam "ayy" der mi ulan?!Ay yılannn Çiğdem bence
Ayy demedim ay dedim cnm.Erkek adam "ayy" der mi ulan?!