FF Sorgu Odası-Hafta 71-Sorgudaki İsim S.G.A.T.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahah Aaa bir ara gösteririm o konuyu sana :A :A :A @Harunnn60

Konularda sohbet ortamı pek hoş karşılanmıyordu bu konuda @xemrexxx destere ile üçümüz bir öncülük ettik tabi çok zor oldu destere tam 1 yıl protesto falan :A :A :A @mrt-06
Evet öyle gereksiz tavır vardı aslında hala var. Eğer haber konusu falan değilse bence konuşulmasında mahsus yok :A Sadece bazı gerekli konularda alakasız bir sohbet dönüyor onlar forum imajı için güzel değil. :A

Evet öyle gereksiz tavır vardı aslında hala var. Eğer haber konusu falan değilse bence konuşulmasında mahsus yok :A Sadece bazı gerekli konularda alakasız bir sohbet dönüyor onlar forum imajı için güzel değil. :A
Aaa o tapuları yıkıp geçeli 5 yıl oalcak ayoll daha bize işlermi :A :A :A

Hahahah Aaa bir ara gösteririm o konuyu sana :A :A :A @Harunnn60

Konularda sohbet ortamı pek hoş karşılanmıyordu bu konuda @xemrexxx destere ile üçümüz bir öncülük ettik tabi çok zor oldu destere tam 1 yıl protesto falan :A :A :A @mrt-06
ay bu da kendini nimetten sanıyor hasbam senden önce @primavera vardi Desterenin ilk aşkısı :A 3 müz 1500-2000 er mesaj yazardık haftada takas da öyle yazardı sen geldin kara kedi gibi mahvettin her şeyi gerçi senden önce primaveraddan sonra da @Almila vardı Desterenin 2. Aşkısı sonra takas da ona aşık olunca forumda kaos çıkmıştı ne diyordum destereyi kuruttun çocuk haftada 2000 den 0 ( sıfıra) düştü😱 :bağır: @serhatt @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @S.G.A.T. @cookies @Dosi @vadikızı @Ahmed @Forumdash @kerem @ozmoturk

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
ay bu da kendini nimetten sanıyor hasbam senden önce @primavera vardi Desterenin ilk aşkısı :A 3 müz 1500-2000 er mesaj yazardım haftada takas da öyle yazardı sen geldin kara kedi gibi mahvettin her şeyi gerçi senden önce primaveraddan sonra da @Almila vardı Desterenin sonra takas da ona aşık olunca forumda kaos çıkmıştı ne diyordum destereyi kuruttum çocuk haftada 2000 den 0 ( sıfıra) düştü😱 :bağır: @serhatt @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @S.G.A.T. @cookies @Dosi @vadikızı @Ahmed @Forumdash @kerem @ozmoturk
Aaa sen zaten @destere i elinden aldım diye bana 5 yıldır düşmansın bundan hiç şüphem yoktu ayoll :A :A :A @S.G.A.T. @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @serhatt

Foruma ara vermeye alısıksın ama yinede forumu özleyeceğini düşünüyorum bu konuda ne diyorsun @S.G.A.T. :A

ay bu da kendini nimetten sanıyor hasbam senden önce @primavera vardi Desterenin ilk aşkısı :A 3 müz 1500-2000 er mesaj yazardık haftada takas da öyle yazardı sen geldin kara kedi gibi mahvettin her şeyi gerçi senden önce primaveraddan sonra da @Almila vardı Desterenin 2. Aşkısı sonra takas da ona aşık olunca forumda kaos çıkmıştı ne diyordum destereyi kuruttun çocuk haftada 2000 den 0 ( sıfıra) düştü😱 :bağır: @serhatt @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @S.G.A.T. @cookies @Dosi @vadikızı @Ahmed @Forumdash @kerem @ozmoturk
Poly'i unuttun. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...