Yine algılara sübliminallare başladım. Yine süperim.Ayy demedim ay dedim cnm.
Yine algılara sübliminallare başladım. Yine süperim.Ayy demedim ay dedim cnm.
Bunun HD'sini bulmuştum sonradan bayağı uzun süre kaldı yeni kaldırdım sayılır. Çok tatlı.
@Harunnn60 a yakalandık yine @S.G.A.T.Konu destere olunca hemen buluyor. 😱
Eski Türkiye.@destere nin mesleğini buldum, tüm gün sandalyede oturuyormuş yazık
@mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx
Erkek adam "ayy" der mi ulan?!
Lanlı lunlu konusmaktansa Ay , Ayoll en iyisidir @S.G.A.T. ı doğru yoldan şaşırtma cnmAyy demedim ay dedim cnm.
Ben de eski Azerbaycan videolarına bakıyorum herkes ne kadar medeniymiş, seviyeli şakalar yapılıyir. Şimdi burada herkes sakal bırakıp İnşallah, maşallah diyor.Eski Türkiye.
Ben böyle ego görmedim kaslı jojuk @Harunnn60Ayol işte destere adını duyunca @Harunnn60 böyle oluyor @cookies @S.G.A.T. @kerem @serhattEkli dosyayı görüntüle 59561
İyi halt yedin ayol.Ben bulaştırdım sanırım forumu biraz yumaşşattım sanırım 2013 bu kadar değildiler gibi @Harunnn60 @xemrexxx
Forumu senden önce memuriyeçi zihin yönetiyordu Neydi o günler be Yol yoktu su yoktu. Sürekli bir sorunlar filan. @mrt-06 @S.G.A.T.Ben bulaştırdım sanırım forumu biraz yumaşşattım sanırım 2013 bu kadar değildiler gibi @Harunnn60 @xemrexxx
Hahah Aaa böyle ol işte ayoll Sana bitirim şeyleri yakışmıyorİyi halt yedin ayol.
Yahu sen eski olsan bile 3-4 yıldır tam aktif olamadın ki Biz sendne daha aktiftikHayır ya nereden öyleydi farklı bir havası vardı o dönemin de Tabi sen benim kadar eski olmadığından bilmezsin O zaman da farklı sağlam espriler yapılıyordu
Hahahah Aaa bir ara gösteririm o konuyu sana @Harunnn60Hep kötülümüşlerdir muhtemelen .ss Neymiş çok post kasıyormuşum Neyse öldü gitti hepsi
Haklsın ama ben bundan bahsetmiyorum daha eski olduğumu diyorum Aktiflikle ilgili bir şey değil buYahu sen eski olsan bile 3-4 yıldır tam aktif olamadın ki Biz sendne daha aktiftik