Yine algılara sübliminallare başladım. Yine süperim.Ayy demedim ay dedim cnm.![]()
Yine algılara sübliminallare başladım. Yine süperim.Ayy demedim ay dedim cnm.![]()
Bunun HD'sini bulmuştum sonradan bayağı uzun süre kaldı yeni kaldırdım sayılır.Çok tatlı.
![]()
@Harunnn60 a yakalandık yineKonu destere olunca hemen buluyor. 😱
Eski Türkiye.@destere nin mesleğini buldum, tüm gün sandalyede oturuyormuş yazık
@mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx
Erkek adam "ayy" der mi ulan?!
Lanlı lunlu konusmaktansa Ay , Ayoll en iyisidir @S.G.A.T. ı doğru yoldan şaşırtma cnmAyy demedim ay dedim cnm.![]()
Ben de eski Azerbaycan videolarına bakıyorum herkes ne kadar medeniymiş, seviyeli şakalar yapılıyir. Şimdi burada herkes sakal bırakıp İnşallah, maşallah diyor.Eski Türkiye.![]()
Ben böyle ego görmedim kaslı jojuk @Harunnn60Ayol işte destere adını duyunca @Harunnn60 böyle oluyor@cookies @S.G.A.T. @kerem @serhattEkli dosyayı görüntüle 59561
İyi halt yedin ayol.Ben bulaştırdım sanırım forumu biraz yumaşşattım sanırım 2013 bu kadar değildiler gibi![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx
Forumu senden önce memuriyeçi zihin yönetiyorduBen bulaştırdım sanırım forumu biraz yumaşşattım sanırım 2013 bu kadar değildiler gibi![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx
Hahah Aaa böyle ol işte ayollİyi halt yedin ayol.![]()
Yahu sen eski olsan bile 3-4 yıldır tam aktif olamadın kiHayır ya nereden öyleydi farklı bir havası vardı o dönemin deTabi sen benim kadar eski olmadığından bilmezsin
O zaman da farklı sağlam espriler yapılıyordu
![]()
Hahahah Aaa bir ara gösteririm o konuyu sanaHep kötülümüşlerdir muhtemelen .ss Neymiş çok post kasıyormuşumNeyse öldü gitti hepsi
![]()
Haklsın ama ben bundan bahsetmiyorum daha eski olduğumu diyorumYahu sen eski olsan bile 3-4 yıldır tam aktif olamadın kiBiz sendne daha aktiftik
![]()