Telefondan girersin belki sende 1 yıl çok 😱😱😱Ayrılsam da hep aklımda kalıyor forum. Yine kalacaktır. Aklımıza geleceksiniz..
Duruma göre bakacağız bilmiyorum şimdilik Nereye gitti bu millet.Telefondan girersin belki sende 1 yıl çok 😱😱😱
@Harunnn60 Bizi kovaladı konudan sonra kendide gitti seni kıskanmıs olabilirDuruma göre bakacağız bilmiyorum şimdilik Nereye gitti bu millet.
25 bin olmama 600 mesaj kalmış. Muhtemelen olamadan gideceğim burada olsalardı biraz sohbet ederdik@Harunnn60 Bizi kovaladı konudan sonra kendide gitti seni kıskanmıs olabilir
Daha 5-6 gün var 1 hafta de sen ona olursun ayoll25 bin olmama 600 mesaj kalmış. Muhtemelen olamadan gideceğim burada olsalardı biraz sohbet ederdik
Pazartesi dönüyorum şehre ailenin yanına. Oradan da işler başlıyor. Sonra zor olacaktır girmek. Bakalım ucu ucuna olacak olursa eğer Sorular da bitti bu arada. BHNDleri iyi bitirdimDaha 5-6 gün var 1 hafta de sen ona olursun ayoll
Öyle uğurlarız seni
Pazar gecesine kadar kalsın yatarkan kilitlerimPazartesi dönüyorum şehre ailenin yanına. Oradan da işler başlıyor. Sonra zor olacaktır girmek. Bakalım ucu ucuna olacak olursa eğer Sorular da bitti bu arada. BHNDleri iyi bitirdim
Bitene kadar buradayım.Pazar gecesine kadar kalsın yatarkan kilitlerim
Birlikte kulüplere gireriz belki bende 100 e hazırlanıyorum @xemrexxx in kalbine inecek @mrt-06 @Harunnn60 @serhattBitene kadar buradayım.
1 seneye geçersin ilk sırayaBirlikte kulüplere gireriz belki bende 100 e hazırlanıyorum @xemrexxx in kalbine inecek @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
Sen geldiğinde @xemrexxx i geçmiş olarak görürsün inş bana 5 yıldır ettiği lafların intikamını böyle almıs oluruz1 seneye geçersin ilk sıraya
100 ü göremeden cehennemi boylamanı diliyorumBirlikte kulüplere gireriz belki bende 100 e hazırlanıyorum @xemrexxx in kalbine inecek @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
1 Hafta gebermessem yeter100 ü göremeden cehennemi boylamanı diliyorum
Geberirsin belki Allah büyük1 Hafta gebermessem yeter
ay bu da kendini nimetten sanıyor hasbam senden önce @primavera vardi Desterenin ilk aşkısı 3 müz 1500-2000 er mesaj yazardık haftada takas da öyle yazardı sen geldin kara kedi gibi mahvettin her şeyi gerçi senden önce primaveraddan sonra da @Almila vardı Desterenin 2. Aşkısı sonra takas da ona aşık olunca forumda kaos çıkmıştı ne diyordum destereyi kuruttun çocuk haftada 2000 den 0 ( sıfıra) düştü😱 @serhatt @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @S.G.A.T. @cookies @Dosi @vadikızı @Ahmed @Forumdash @kerem @ozmoturk
Aaa sen zaten @destere i elinden aldım diye bana 5 yıldır düşmansın bundan hiç şüphem yoktu ayoll @S.G.A.T. @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @serhatt
Eksik olma canımAa ben gitmeden gir o kulübe 100 bin ol Yeni yılda geleceğim ona kadar geçmiş olursun bence. @serhatt la iyi ikili oldunuz