Ben her gece süt içiyorum artık. 😎Senden dolayı demiyor kendisinden dolayı diyor @S.G.A.T. anlaşmamız zor olur diye
Malum sen kamu spotu gibisin o ise
Ben her gece süt içiyorum artık. 😎Senden dolayı demiyor kendisinden dolayı diyor @S.G.A.T. anlaşmamız zor olur diye
Malum sen kamu spotu gibisin o ise
Fransızca çok hoşuma gidiyor. O aksana tapıyorum resmen. Bir gün mutlaka öğrenmeyi deneyeceğim.Bende bir dil öğrenmek istiyorum ama kasımdan sonra
En merak ettiğin dil?
İnşallah bir gün kısmet olurOnları da konuşurduk ama ben genelde güzel geyik muhabbeti yaparım bol bol güleceğine eminim.
Aaa sevindim cnm Bu yüzden @S.G.A.T. seninle anlaşamıcanı anlamış oda yatmadan her gece içki içiyormuşBen her gece süt içiyorum artık. 😎
Ben de içkiyi tek tük içiyordum ama uzun zamandır ağzıma sürmedim.Aaa sevindim cnm Bu yüzden @S.G.A.T. seninle anlaşamıcanı anlamış oda yatmadan her gece içki içiyormuş
Hahah Aaa geçen paylaştığım büyücü resmi@Çiğdem- senin için bir resim paylaşmış ya onu çıkarttırma bana
Daha ağzına sürme duymayayımBen de içkiyi tek tük içiyordum ama uzun zamandır ağzıma sürmedim.
Serhan askere gidiyor dertlenmiştir.
Gayret edeceğim ablacım.Daha ağzına sürme duymayayım
Hiç biri. Kısmet olursa aşk tabi ki.Aşk evliliği mi mantık evliliği mi?
Doğru mantıktır. Çok sert görünse de katılıyorum. Doğamız gereği maalesef. Keşke bu kadar güçlü hormonlarımız olmasaydı.Sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika?
Yeni yılda acısını çıkaracağım.Ben de içkiyi tek tük içiyordum ama uzun zamandır ağzıma sürmedim.
Serhan askere gidiyor dertlenmiştir.
Annem de diyor@Harunnn60 neden böyle hoşaf suratlı sence @S.G.A.T. Doğuştanmı öpüyoruz yine pehliyorr @mrt-06 @xemrexxx @serhatt
Aaa orasını biliyorum gördüm ayollAnnem de diyor
Ama gülerken çok tatlıyım ben görsen