Hani Karadeniz zor birinci olur filan falanNey hayal![]()
Hani Karadeniz zor birinci olur filan falanNey hayal![]()
Aaa zaten son bölümde toteli almıştıkHani Karadeniz zor birinci olur filan falanNoyanı oynayan adamın kendine hayrı yok. olsaydı dizisi kalkmazdı
![]()
Eylük ayını 25 ile açarsınız. Ocak ayında 40ı bile görürsünüzAaa zaten son bölümde toteli almıştık![]()
Ab de 25 e dayanırız totel 20 e dayanır bu hafta uçuk reytinglere hazır olunSeneye kış ayında 30 reyting
![]()
![]()
![]()
HahahhaEylük ayını 25 ile açarsınız. Ocak ayında 40ı bile görürsünüz![]()
Haftaya olsun biHahahha30 Reytingi kesin görürüz
![]()
![]()
Ama 3 bölüm sonra size bırakıyorum 3-4 bölüm hayrını sürün daha napalım ayoll![]()
Aaa sizin daha şansınız yok siz zaten aşşağı doğru gidiyordunuz en sonHaftaya olsun biBiz Nefes gelinimizle 17 reytingi görücez inş
![]()
Senin yük dediğin ancak sepetimizde fındık yükü olurAaa sizin daha şansınız yok siz zaten aşşağı doğru gidiyordunuz en son
Bu hafta özellikle reytinglerde yüklü bir fark yiyeceksiniz gibi görünüyor![]()
![]()
![]()
BABAMI bi akşam yemeğinde gördüm orda da söylemeyi unuttum,şimdi de İstanbula gidiyorum göremem,akşama artık aklıma gelirse söylerimSöyledinmi babana![]()
![]()
![]()
Ooo sen diyene kadar adam Çarşamba görecek zatenBABAMI bi akşam yemeğinde gördüm orda da söylemeyi unuttum,şimdi de İstanbula gidiyorum göremem,akşama artık aklıma gelirse söylerim![]()
![]()
![]()
![]()
Kalite sanki düşmüş gibi, bilemedim.
Aaa aklıma şey geldi Efe sana parlak diye Noyanı paylaşıyordu sende ağzını büzüyordunKalite sanki düşmüş gibi, bilemedim.![]()
@EFE UYSAL ı buradan yine kınıyorum.Aaa aklıma şey geldi Efe sana parlak diye Noyanı paylaşıyordu sende ağzını büzüyordun![]()
![]()
![]()
![]()
Şuan göbek atıyordur geldini duyduysa@EFE UYSAL ı buradan yine kınıyorum.![]()
Kanal D'de olsaydı 30'u görürdü, TRT1 şansızlığı.Şuan göbek atıyordur geldini duyduysa
30 Reytingide gören bu sistemde ilk dizi olacaz![]()
![]()
![]()
Aaa Asıl Kanal D gelirse şüpheli benceKanal D'de olsaydı 30'u görürdü, TRT1 şansızlığı.![]()
Bu aralar sürekli Kanal D'ye gönderme yapıyorsun, gözümden kaçıyor sanma.Aaa Asıl Kanal D gelirse şüpheli bence![]()
Ama Trt sistemden çekilecek diyordun öyle olursa nasıl olacak![]()
Aaa yüksek reyting son dönemde alamıyor diye dedim beBu aralar sürekli Kanal D'ye gönderme yapıyorsun, gözümden kaçıyor sanma.![]()
Kanal D'den 10-15 kişi tatile yollanmış deniyor, neler olacak merak ediyorum.Aaa yüksek reyting son dönemde alamıyor diye dedim beTam aksine bu yeni yönetim olayı açıldından beridir senden daha çok savundum Kanal D i
![]()
![]()
![]()
Git koltuklardan birine otur cnmKanal D'den 10-15 kişi tatile yollanmış deniyor, neler olacak merak ediyorum.![]()