Ben finali Noyan'la yapmak istemişlerdir o yüzden geldi diyodum.Aaa yok yine bitmiyormuş1 sezon daha olacakmış Noyan da oyüzden geldi sanırım
![]()
![]()
![]()
Ben finali Noyan'la yapmak istemişlerdir o yüzden geldi diyodum.Aaa yok yine bitmiyormuş1 sezon daha olacakmış Noyan da oyüzden geldi sanırım
![]()
![]()
![]()
Aaa normalde geçen sezon finaldi reytinglerden dolayı uzadı . Bu sezon da finaldi ama yine reytinglerden dolayı uzatma kararı almışlarBen finali Noyan'la yapmak istemişlerdir o yüzden geldi diyodum.Acaba yeni sezona bırakacaklar mı Noyan'ı yoksa bu seson "gerçekten" öldürcekler mi.
![]()
Üff seneye tv'den karadeniz'i izlerim diyordum ya.Aaa normalde geçen sezon finaldi reytinglerden dolayı uzadı . Bu sezon da finaldi ama yine reytinglerden dolayı uzatma kararı almışlar![]()
Ertuğrul yeni bir yer aldı yine göçecek yeni sezonda orada yaşadıkları anlatılır sanırım düşmanımız zaten hazır Noyan ile geçer yeni sezon![]()
![]()
![]()
Noyan varkan onları napacan ayollÜff seneye tv'den karadeniz'i izlerim diyordum ya.![]()
O da çokzel.Noyan varkan onları napacan ayoll![]()
Hocanı nasıl unutursunKim izliyor ki sen ben başka?![]()
Aaa o dizi şimdiden düşmeye başladı seneye yarım sezonda biterO da çokzel.Deli tahir var tam senlik.
![]()
Bitmesi için 3 reytinge düşmesi lazim ki 15 lerden 3'e düşeceğini sanmam.Aaa o dizi şimdiden düşmeye başladı seneye yarım sezonda biter![]()
Noyan etkisiyle 20 e fırlar yine reytingler bu hafta![]()
Osman Bey var o adam nice dizileri bitirdi erkenden ona güvenilmezBitmesi için 3 reytinge düşmesi lazim ki 15 lerden 3'e düşeceğini sanmam.
Bu dizi Noyan sayesinde keşedilmişti haftaya bende 20 bekliyorum.![]()
Ben de Noyan'la birlikte diziyi tekrar izlerim gibi duruyor.![]()
Diziden 2.Sezon ayrılan Barış Bağcı geri döndü
@Billy Kane @Yıldızşelale @vadikızı @Polat Şaşmaz @papuleoo @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @kerem @Yiğitt
Yeni sezonumuzda olacak beklerizBen de Noyan'la birlikte diziyi tekrar izlerim gibi duruyor.Geçen sezon hangi bölümde kaldığıma baktım bugün, 72. bölümde kalmışım. Bu sezon da ara ara 2 3 bölüm izlemiştim evdekiler izilyor diye. Noyan geldiği için sezon bitene kadar izlerim.
Aradaki 44 bölümü izler miyim onun için şuan bir şey diyemiyorum, kısmet.
![]()
Bu dizisi farklı ama daha çok ergen kitlesi mevcut onların baskısına boyun eğer.Osman Bey var o adam nice dizileri bitirdi erkenden ona güvenilmez![]()
![]()
En azından daha 1.ciliği bırakmaz Ertuğrulum![]()
Noyan üstadımın kıyımını merakla beklemedeyiz.
Noyan üstadımın kıyımını merakla beklemedeyiz.Seneyeyi geç bu sene de rekor gelecek bence. Hatta 116. bölümde büyük bir sıçrama olacaktır. Büyük heyecan sardı dört bir yanı adamın diziye döneceği açıklandığından beri.
Fragmandaki o görüntü verildiğinden beri heyecan dorukta.
![]()
![]()
İnş 20 reytingi yeni sistemde alan dizi olarak 30 da bitmeden getiren olurBu dizisi farklı ama daha çok ergen kitlesi mevcut onların baskısına boyun eğer.![]()
Hahah Aaa Ertuğrulumu çekemeyenleride ekledim görüp korksunlar diye![]()
![]()
@Forumdash @eskici @kerem @xemrexxx sen
@Yiğitt artık kanal d e hemen transfer eder
![]()
![]()
Reytinglerimiz 30 a fırlayacak![]()
![]()
![]()
Bize bir şey olmaz
Keşke Çember bitmeseydi![]()
Bize bir şey olmaz![]()
Noyan üstadımın kıyımını merakla beklemedeyiz.Seneyeyi geç bu sene de rekor gelecek bence. Hatta 116. bölümde büyük bir sıçrama olacaktır. Büyük heyecan sardı dört bir yanı adamın diziye döneceği açıklandığından beri.
Fragmandaki o görüntü verildiğinden beri heyecan dorukta.
![]()
![]()
Aaaa Karadenizin artık şansı kalmadı ama Ertuğrul yazın film çekileceği için erken sezon finali yapacakmışBu dizisi farklı ama daha çok ergen kitlesi mevcut onların baskısına boyun eğer.![]()
Söyledinmi babanaSöylerim akşam bakiyim ne tepki verecekler![]()
Bu da hayal işteAaaa Karadenizin artık şansı kalmadı ama Ertuğrul yazın film çekileceği için erken sezon finali yapacakmışÇarşamba 116.Bölüm gelecek 118.Bölümde sezon finaliymiş
18 Mayıs gibi falan diyelim sonra Karadeniz Haziran 10 u gibi biterse 3 bölüm yanı Sezonu bir kaç bölüm lider olarak bitiricekler
![]()
![]()
![]()