Kız İstanbuldaydım bütün gün eve yeni geldim,adamı göremiyorum kiOoo sen diyene kadar adam Çarşamba görecek zaten
Kız İstanbuldaydım bütün gün eve yeni geldim,adamı göremiyorum kiOoo sen diyene kadar adam Çarşamba görecek zaten
Aaa sen İstabunbulda napıyorsun Yalı gördünmüKız İstanbuldaydım bütün gün eve yeni geldim,adamı göremiyorum ki
yok bugün anadolu kısmındaydım Bizimkiler dizisini biliyon mu 90larda yayınlandıAaa sen İstabunbulda napıyorsun Yalı gördünmü
Aaa tabi biliyorum ne olduy
yok bugün anadolu kısmındaydım Bizimkiler dizisini biliyon mu 90larda yayınlandı
Onun apartmanına gittim,resim falan çektim,tanışlarım o apartmanın arka sokağında oturuyor oraları fethettim bugünAaa tabi biliyorum ne oldu
Aaa ne güzel ünlü birilerini görebildni miOnun apartmanına gittim,resim falan çektim,tanışlarım o apartmanın arka sokağında oturuyor oraları fethettim bugün
Apartmanı görmek istiyodum çok o yetti bana yaAaa ne güzel ünlü birilerini görebildni mi
Aaa oda yeter diziyi izlediysen duygulanmıssındırApartmanı görmek istiyodum çok o yetti bana ya
çok izledim youtubedan hala da izliyorum,duygulanmazmıyım hiçAaa oda yeter diziyi izlediysen duygulanmıssındır
Aaa onun için mi gittin İstanbulaçok izledim youtubedan hala da izliyorum,duygulanmazmıyım hiç
arkadaşımla buluşmak için gittim yakın olunca orayı da göreyim dedimAaa onun için mi gittin İstanbula
Aaa iyi etmişsin dışarı çıkamıyorum diye zırlıyordunarkadaşımla buluşmak için gittim yakın olunca orayı da göreyim dedim
Çok güzel bi gün geçirdim yaAaa iyi etmişsin dışarı çıkamıyorum diye zırlıyordun
Aaa iyi senin adına sevindim insana bir değişiklik lazımÇok güzel bi gün geçirdim ya
Aynen şekerim iyi oldu ya yarın temizliğe devam ama,geldim yine çukuraAaa iyi senin adına sevindim insana bir değişiklik lazım
Gitmişken birini kapamadınAynen şekerim iyi oldu ya yarın temizliğe devam ama,geldim yine çukura
ne parlaklar gördüm ama dönüp yan bile bakan olmadıGitmişken birini kapamadın
Sonunda doğdu,artık bitsin Ertuğrul devri
Ertuğrulumun devri geçmezSonunda doğdu,artık bitsin Ertuğrul devri