Kız İstanbuldaydım bütün gün eve yeni geldim,adamı göremiyorum kiOoo sen diyene kadar adam Çarşamba görecek zaten![]()
![]()
![]()
Kız İstanbuldaydım bütün gün eve yeni geldim,adamı göremiyorum kiOoo sen diyene kadar adam Çarşamba görecek zaten![]()
![]()
![]()
Aaa sen İstabunbulda napıyorsunKız İstanbuldaydım bütün gün eve yeni geldim,adamı göremiyorum ki![]()
yok bugün anadolu kısmındaydımAaa sen İstabunbulda napıyorsunYalı gördünmü
![]()
![]()
![]()
Aaa tabi biliyorum ne olduy
yok bugün anadolu kısmındaydımBizimkiler dizisini biliyon mu 90larda yayınlandı
![]()
Onun apartmanına gittim,resim falan çektim,tanışlarım o apartmanın arka sokağında oturuyor oraları fethettim bugünAaa tabi biliyorum ne oldu![]()
Aaa ne güzel ünlü birilerini görebildni miOnun apartmanına gittim,resim falan çektim,tanışlarım o apartmanın arka sokağında oturuyor oraları fethettim bugün![]()
Apartmanı görmek istiyodum çok o yetti bana yaAaa ne güzel ünlü birilerini görebildni mi![]()
Aaa oda yeter diziyi izlediysen duygulanmıssındırApartmanı görmek istiyodum çok o yetti bana ya![]()
çok izledim youtubedan hala da izliyorum,duygulanmazmıyım hiçAaa oda yeter diziyi izlediysen duygulanmıssındır![]()
Aaa onun için mi gittin İstanbulaçok izledim youtubedan hala da izliyorum,duygulanmazmıyım hiç![]()
arkadaşımla buluşmak için gittim yakın olunca orayı da göreyim dedimAaa onun için mi gittin İstanbula![]()
Aaa iyi etmişsin dışarı çıkamıyorum diye zırlıyordunarkadaşımla buluşmak için gittim yakın olunca orayı da göreyim dedim
Çok güzel bi gün geçirdim yaAaa iyi etmişsin dışarı çıkamıyorum diye zırlıyordun![]()
Aaa iyi senin adına sevindim insana bir değişiklik lazımÇok güzel bi gün geçirdim ya![]()
Aynen şekerim iyi oldu yaAaa iyi senin adına sevindim insana bir değişiklik lazım![]()
Gitmişken birini kapamadınAynen şekerim iyi oldu yayarın temizliğe devam ama,geldim yine çukura
![]()
ne parlaklar gördüm ama dönüp yan bile bakan olmadıGitmişken birini kapamadın![]()
![]()
![]()
Sonunda doğdu,artık bitsin Ertuğrul devri
Ertuğrulumun devri geçmezSonunda doğdu,artık bitsin Ertuğrul devri![]()