Ben finali Noyan'la yapmak istemişlerdir o yüzden geldi diyodum. Acaba yeni sezona bırakacaklar mı Noyan'ı yoksa bu seson "gerçekten" öldürcekler mi.Aaa yok yine bitmiyormuş 1 sezon daha olacakmış Noyan da oyüzden geldi sanırım
Ben finali Noyan'la yapmak istemişlerdir o yüzden geldi diyodum. Acaba yeni sezona bırakacaklar mı Noyan'ı yoksa bu seson "gerçekten" öldürcekler mi.Aaa yok yine bitmiyormuş 1 sezon daha olacakmış Noyan da oyüzden geldi sanırım
Aaa normalde geçen sezon finaldi reytinglerden dolayı uzadı . Bu sezon da finaldi ama yine reytinglerden dolayı uzatma kararı almışlarBen finali Noyan'la yapmak istemişlerdir o yüzden geldi diyodum. Acaba yeni sezona bırakacaklar mı Noyan'ı yoksa bu seson "gerçekten" öldürcekler mi.
Üff seneye tv'den karadeniz'i izlerim diyordum ya.Aaa normalde geçen sezon finaldi reytinglerden dolayı uzadı . Bu sezon da finaldi ama yine reytinglerden dolayı uzatma kararı almışlar
Ertuğrul yeni bir yer aldı yine göçecek yeni sezonda orada yaşadıkları anlatılır sanırım düşmanımız zaten hazır Noyan ile geçer yeni sezon
Noyan varkan onları napacan ayollÜff seneye tv'den karadeniz'i izlerim diyordum ya.
O da çokzel. Deli tahir var tam senlik.Noyan varkan onları napacan ayoll
Hocanı nasıl unutursunKim izliyor ki sen ben başka?
Aaa o dizi şimdiden düşmeye başladı seneye yarım sezonda biterO da çokzel. Deli tahir var tam senlik.
Bitmesi için 3 reytinge düşmesi lazim ki 15 lerden 3'e düşeceğini sanmam.Aaa o dizi şimdiden düşmeye başladı seneye yarım sezonda biter
Noyan etkisiyle 20 e fırlar yine reytingler bu hafta
Osman Bey var o adam nice dizileri bitirdi erkenden ona güvenilmezBitmesi için 3 reytinge düşmesi lazim ki 15 lerden 3'e düşeceğini sanmam.
Bu dizi Noyan sayesinde keşedilmişti haftaya bende 20 bekliyorum.
Ben de Noyan'la birlikte diziyi tekrar izlerim gibi duruyor. Geçen sezon hangi bölümde kaldığıma baktım bugün, 72. bölümde kalmışım. Bu sezon da ara ara 2 3 bölüm izlemiştim evdekiler izilyor diye. Noyan geldiği için sezon bitene kadar izlerim. Aradaki 44 bölümü izler miyim onun için şuan bir şey diyemiyorum, kısmet.
Diziden 2.Sezon ayrılan Barış Bağcı geri döndü
@Billy Kane @Yıldızşelale @vadikızı @Polat Şaşmaz @papuleoo @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @kerem @Yiğitt
Yeni sezonumuzda olacak bekleriz Kaçan Noyancıları toplayıp 30 reytingi görürüz seneye @Billy KaneBen de Noyan'la birlikte diziyi tekrar izlerim gibi duruyor. Geçen sezon hangi bölümde kaldığıma baktım bugün, 72. bölümde kalmışım. Bu sezon da ara ara 2 3 bölüm izlemiştim evdekiler izilyor diye. Noyan geldiği için sezon bitene kadar izlerim. Aradaki 44 bölümü izler miyim onun için şuan bir şey diyemiyorum, kısmet.
Bu dizisi farklı ama daha çok ergen kitlesi mevcut onların baskısına boyun eğer.Osman Bey var o adam nice dizileri bitirdi erkenden ona güvenilmez
En azından daha 1.ciliği bırakmaz Ertuğrulum
Noyan üstadımın kıyımını merakla beklemedeyiz. Seneyeyi geç bu sene de rekor gelecek bence. Hatta 116. bölümde büyük bir sıçrama olacaktır. Büyük heyecan sardı dört bir yanı adamın diziye döneceği açıklandığından beri. Fragmandaki o görüntü verildiğinden beri heyecan dorukta.Yeni sezonumuzda olacak bekleriz Kaçan Noyancıları toplayıp 30 reytingi görürüz seneye @Billy Kane
Noyan üstadımın kıyımını merakla beklemedeyiz. Seneyeyi geç bu sene de rekor gelecek bence. Hatta 116. bölümde büyük bir sıçrama olacaktır. Büyük heyecan sardı dört bir yanı adamın diziye döneceği açıklandığından beri. Fragmandaki o görüntü verildiğinden beri heyecan dorukta.
İnş 20 reytingi yeni sistemde alan dizi olarak 30 da bitmeden getiren olurBu dizisi farklı ama daha çok ergen kitlesi mevcut onların baskısına boyun eğer.
Hahah Aaa Ertuğrulumu çekemeyenleride ekledim görüp korksunlar diye @Forumdash @eskici @kerem @xemrexxx sen @Yiğitt artık kanal d e hemen transfer eder
Reytinglerimiz 30 a fırlayacak
Keşke Çember bitmeseydi
Bize bir şey olmaz
Noyan üstadımın kıyımını merakla beklemedeyiz. Seneyeyi geç bu sene de rekor gelecek bence. Hatta 116. bölümde büyük bir sıçrama olacaktır. Büyük heyecan sardı dört bir yanı adamın diziye döneceği açıklandığından beri. Fragmandaki o görüntü verildiğinden beri heyecan dorukta.
Aaaa Karadenizin artık şansı kalmadı ama Ertuğrul yazın film çekileceği için erken sezon finali yapacakmış Çarşamba 116.Bölüm gelecek 118.Bölümde sezon finaliymiş 18 Mayıs gibi falan diyelim sonra Karadeniz Haziran 10 u gibi biterse 3 bölüm yanı Sezonu bir kaç bölüm lider olarak bitiriceklerBu dizisi farklı ama daha çok ergen kitlesi mevcut onların baskısına boyun eğer.
Söyledinmi babanaSöylerim akşam bakiyim ne tepki verecekler
Bu da hayal işteAaaa Karadenizin artık şansı kalmadı ama Ertuğrul yazın film çekileceği için erken sezon finali yapacakmış Çarşamba 116.Bölüm gelecek 118.Bölümde sezon finaliymiş 18 Mayıs gibi falan diyelim sonra Karadeniz Haziran 10 u gibi biterse 3 bölüm yanı Sezonu bir kaç bölüm lider olarak bitiricekler