Hani Karadeniz zor birinci olur filan falan Noyanı oynayan adamın kendine hayrı yok. olsaydı dizisi kalkmazdıNey hayal
Hani Karadeniz zor birinci olur filan falan Noyanı oynayan adamın kendine hayrı yok. olsaydı dizisi kalkmazdıNey hayal
Aaa zaten son bölümde toteli almıştıkHani Karadeniz zor birinci olur filan falan Noyanı oynayan adamın kendine hayrı yok. olsaydı dizisi kalkmazdı
Eylük ayını 25 ile açarsınız. Ocak ayında 40ı bile görürsünüzAaa zaten son bölümde toteli almıştık
Ab de 25 e dayanırız totel 20 e dayanır bu hafta uçuk reytinglere hazır olun Seneye kış ayında 30 reyting
Hahahha 30 Reytingi kesin görürüzEylük ayını 25 ile açarsınız. Ocak ayında 40ı bile görürsünüz
Haftaya olsun bi Biz Nefes gelinimizle 17 reytingi görücez inşHahahha 30 Reytingi kesin görürüz
Ama 3 bölüm sonra size bırakıyorum 3-4 bölüm hayrını sürün daha napalım ayoll
Aaa sizin daha şansınız yok siz zaten aşşağı doğru gidiyordunuz en sonHaftaya olsun bi Biz Nefes gelinimizle 17 reytingi görücez inş
Senin yük dediğin ancak sepetimizde fındık yükü olurAaa sizin daha şansınız yok siz zaten aşşağı doğru gidiyordunuz en son
Bu hafta özellikle reytinglerde yüklü bir fark yiyeceksiniz gibi görünüyor
BABAMI bi akşam yemeğinde gördüm orda da söylemeyi unuttum,şimdi de İstanbula gidiyorum göremem,akşama artık aklıma gelirse söylerimSöyledinmi babana
Ooo sen diyene kadar adam Çarşamba görecek zatenBABAMI bi akşam yemeğinde gördüm orda da söylemeyi unuttum,şimdi de İstanbula gidiyorum göremem,akşama artık aklıma gelirse söylerim
Kalite sanki düşmüş gibi, bilemedim.Barış Bağcıda dönmüşken Kanal D e alın hemen final sezonunu @Yiğitt
Aaa aklıma şey geldi Efe sana parlak diye Noyanı paylaşıyordu sende ağzını büzüyordunKalite sanki düşmüş gibi, bilemedim.
@EFE UYSAL ı buradan yine kınıyorum.Aaa aklıma şey geldi Efe sana parlak diye Noyanı paylaşıyordu sende ağzını büzüyordun
Şuan göbek atıyordur geldini duyduysa@EFE UYSAL ı buradan yine kınıyorum.
Kanal D'de olsaydı 30'u görürdü, TRT1 şansızlığı.Şuan göbek atıyordur geldini duyduysa
30 Reytingide gören bu sistemde ilk dizi olacaz
Aaa Asıl Kanal D gelirse şüpheli benceKanal D'de olsaydı 30'u görürdü, TRT1 şansızlığı.
Bu aralar sürekli Kanal D'ye gönderme yapıyorsun, gözümden kaçıyor sanma.Aaa Asıl Kanal D gelirse şüpheli bence
Ama Trt sistemden çekilecek diyordun öyle olursa nasıl olacak
Aaa yüksek reyting son dönemde alamıyor diye dedim be Tam aksine bu yeni yönetim olayı açıldından beridir senden daha çok savundum Kanal D iBu aralar sürekli Kanal D'ye gönderme yapıyorsun, gözümden kaçıyor sanma.
Kanal D'den 10-15 kişi tatile yollanmış deniyor, neler olacak merak ediyorum.Aaa yüksek reyting son dönemde alamıyor diye dedim be Tam aksine bu yeni yönetim olayı açıldından beridir senden daha çok savundum Kanal D i
Git koltuklardan birine otur cnmKanal D'den 10-15 kişi tatile yollanmış deniyor, neler olacak merak ediyorum.