bi ton superkaraman var adı mı ezberlicem(polis kadın , Hurdacı kadın) Senide kendime benzettim![]()
![]()
@destere
Bölüm iyiydi şu hapishanede goril kılıklı adamın hapisten çıkmasına sevindimBarrıy i ele geçirdiler ama
![]()
bi ton superkaraman var adı mı ezberlicem(polis kadın , Hurdacı kadın) Senide kendime benzettim![]()
![]()
@destere
Bölüm iyiydi şu hapishanede goril kılıklı adamın hapisten çıkmasına sevindimBarrıy i ele geçirdiler ama
![]()
Hahaha Aaa sözüme geldin işte bilmiş bilmiş @destere ile benle dalga geçiyordunuz şimdi sözüme geldinbi ton superkaraman var adı mı ezberlicemZaten isim hafızam yok. Yaş olmuş kaç
![]()
bi ton superkaraman var adı mı ezberlicemZaten isim hafızam yok. Yaş olmuş kaç
![]()
bence birbirinizi kalaylayacağınıza kabul edin durumu, ikinizde yaşlanmışsınız işteHahaha Aaa sözüme geldin işte bilmiş bilmiş @destere ile benle dalga geçiyordunuz şimdi sözüme geldin![]()
![]()
![]()
Ben hep oyuncuları tarif ederek anlatıyordum şimdi @Forumdash da polis kadın hurdacı kadın diye anlatmaya baslamısbence birbirinizi kalaylayacağınıza kabul edin durumu, ikinizde yaşlanmışsınız işte)
la casa dizisinde öyle bir vatandaş var bende onun ismini öğrenemedim bazen gözlüklü polis diyorum bazen gözlüklü şirin diyorum harbiden o raquel in yancısı şişko polisin ismi nedir bilen açıklasınBen hep oyuncuları tarif ederek anlatıyordum şimdi @Forumdash da polis kadın hurdacı kadın diye anlatmaya baslamısDark konusunda senle birlik olmuş benle dalga geçiyordu
![]()
Hahahahah Aaa boş verin ayoll tarif edin daha kolayla casa dizisinde öyle bir vatandaş var bende onun ismini öğrenemedim bazen gözlüklü polis diyorum bazen gözlüklü şirin diyorum harbiden o raquel in yancısı şişko polisin ismi nedir bilen açıklasın![]()
Flash burası flash1x12. Bölüm
son sahnesi yine harikaydı aralarda sıkıcı sahnelerde vardı ama idare etti bir şekilde
arturo denen kazmayı başta öldürseler bunların başı bu kadar belaya girmezdi , adam tek başına 15 kişiyi dışarı çıkarmış oldu yalnız beyinsiz aşık arturo, monica nın denverla olan çiftleşmesine şahit olunca kaçmayı unuttu
şişko polisin kaza geçirmesi iyi oldu ama ölmemesi kötüye işaret
prof da raquelle işi pişirirken soygundaki görevini unuttu, az kalsın pahalıya patlıyordu çiftleşme seansı.. yinede profun durumu tehlikede parmak izi ortaya çıktı bakalım ordan nasıl kurtulacak
tokyo bir kaç bölümdür sinirimi oynatmaya başlamıştı ama bu bölüm makinalı tüfeğin başına geçince yine kalbimdeki köşküne terfi etti
kabahat sizdeFlash burası flashBi de bizle dalga geçiyor yaşlandınız diye @Çiğdem- şunun yorumunu diğer konuya taşı sana zahmet
![]()
Taşi taşikabahat sizde)
beni pilli oğlanın sayfasına niye çağırıyorsunuzneyse bari konuya bire kalite gelmiş oldu la casa kalitesi bulaştı pilli çocuğa
![]()
taşımaya gerek kalmadı kopyala yapıştır yapıp burdakinide sildim işlem tamamdırTaşi taşi![]()
Flash burası flashBi de bizle dalga geçiyor yaşlandınız diye @Çiğdem- şunun yorumunu diğer konuya taşı sana zahmet
![]()
Aaa Soygun dizisi sanmıs burayı demekkabahat sizde)
beni pilli oğlanın sayfasına niye çağırıyorsunuzneyse bari konuya bire kalite gelmiş oldu la casa kalitesi bulaştı pilli çocuğa
![]()
kırk yerden sana seslenelim bulamazsın ama hatamı nasılda buşmuşsun hogathaAaa Soygun dizisi sanmıs burayı demek
Benle dalga geçenin başına aynısı geliyor Sen Anlat Karadenizde benle dalga geçmiş burda kendiside pot kırmış daha nerde olduğunu bilmiyor![]()
![]()
![]()
Eee sende bizim mekanda pot kırmışsın Cw mekanı burası gözümüzün önündekırk yerden sana seslenelim bulamazsın ama hatamı nasılda buşmuşsun hogathaallah seni benimle bir yastıkta kocatsın inşallah
bedduam bile güzel![]()
13.Bölüm
O kadına ben de üzüldüm13.Bölüm
Yorumlarda çizgi romanda da şekil değştiriyordu demişler
Şu kadına acıyorum ayoll kocası kadın olduŞimdi kız kıza takılsınlar
Bölümün en kayda değer yanı Barry serbest kalmasıydı bencede
Sonda ne kattı onun içeceğine onu anlamadımO kadına ben de üzüldümAyrı bi dizi yapsalar izlerimF Ne acılar çekti filan
![]()
Hani döverek gözyaşı alınan çocuk vardı ya... Onun gözyaşini döktü. Tekrardan aşık olsun diye sanırımSonda ne kattı onun içeceğine onu anlamadım
Arrowuda burda konuşalımİlk 3 sezon iyiydi 4.sezon Dafidak gelip diziyi bozdu sonrada şu yeni ekip üstüne tüy dikti ayoll
![]()
![]()
![]()
İzle oda fena bölüm değildiHani döverek gözyaşı alınan çocuk vardı ya... Onun gözyaşini döktü. Tekrardan aşık olsun diye sanırım
Arrowun konuşalacak neyi kaldıBeter oldu çıktı
Şimdi lucifer bakayım. Gidersen iyi geceler
![]()