Emre Ozansoy
Süper Mod.
Dizi izlemeyi bıraktım ben bu aralar, vakitim yok.niye gııı bizim dizilere benziyor; ortada şirket var ; aile bireyleri şirketi ele geçirmeye çalışıyor; bunlar da kuzen![]()
Dizi izlemeyi bıraktım ben bu aralar, vakitim yok.niye gııı bizim dizilere benziyor; ortada şirket var ; aile bireyleri şirketi ele geçirmeye çalışıyor; bunlar da kuzen![]()
sen bunları izleDizi izlemeyi bıraktım ben bu aralar, vakitim yok.Ayrıca ilgimi çekmedi pek.
![]()
Kafayı mı yedirteceksin bana.sen bunları izle
niye gııı bizim dizilere benziyor; ortada şirket var ; aile bireyleri şirketi ele geçirmeye çalışıyor; bunlar da kuzen![]()
Seven sevdiğine kahvaltı hazırlamalıKafayı mı yedirteceksin bana.Nasıl da harcandılar ATV'de.
Seven sevdiğini şampiyonluk maçında milyonların önünde öperek duyurmalıKafayı mı yedirteceksin bana.Nasıl da harcandılar ATV'de.
dan stevens sonra bir bilim kurgu dizisinde oynamıştı bizim rahmetsiz @destere vardı diziyi çözmeye çalışırken beyni çöküp forumdan göçmüştü@xemrexxx d abbey'i izlemistim...
< karakteri > theo james oynamisti .
abbey demisken,
dizi de , oyunculugunu begendigim -dan stevens-
(yaklasik 25 bolum yer aldi) .
dan stevens sonra bir bilim kurgu dizisinde oynamıştı bizim rahmetsiz @destere vardı diziyi çözmeye çalışırken beyni çöküp forumdan göçmüştü@Bully @Yakamoz-Asi
Teşekkür ederim öneri için. Pek ilgim olan bir hikaye değil açıkçası ama bir göz atayım.@bazinga sayın yöneticim robin hood sever misiniz bilmem ama size robin hood dizisini tavsiye ediyorum.tivibuda var. aşağıdaki paylaştığım video oyuncuların dizi tanıtımı.
yapim yili nedir - diziyi merak ettim .^dan stevens sonra bir bilim kurgu dizisinde oynamıştı bizim rahmetsiz @destere vardı diziyi çözmeye çalışırken beyni çöküp forumdan göçmüştü@Bully @Yakamoz-Asi
Bu patlamayı sadece Queen Barım yapabilirdiKafayı mı yedirteceksin bana.Nasıl da harcandılar ATV'de.