CW The Flash - 4. Sezon Yorumları

4x1

Gayet güzel başladı 3.sezon rezaletinden sonra diziden soğmuştum ama fena başlangıç yapmadık Barry kafayı kırmış bir tane adam illa de Flash'ı istedi. :A Irıs gereksiz kahramanlıklara girip ortaya atıldı.

Catlien'im yine çok güzel. :Z Ama olayını anlayamadım..

Barry bıyık bırakmış herkes bana özeniyor ya. :A @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @destere @Forumdash @Harunnn60

bV4LZ8.png

4x1

Gayet güzel başladı 3.sezon rezaletinden sonra diziden soğmuştum ama fena başlangıç yapmadık Barry kafayı kırmış bir tane adam illa de Flash'ı istedi. :A Irıs gereksiz kahramanlıklara girip ortaya atıldı.

Barry bıyık bırakmış herkes bana özeniyor ya. :A @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @destere @Forumdash @Harunnn60

bV4LZ8.png
bu oğlan sıskaydı @Çiğdem- lere yaranmak için meme yapmış:A

4x1

bV4LZ8.png
Bu sezona daha derli toplu girdik kızı ve yeni düşman vsyle tekrar başlamana sevindim cnm :Z:Z:Z

4x1

bV4LZ8.png
ben riverdale izliyorum sadece :A bir de kağlumbağa hızında the 100 izliyorum :X
Bu arada 4 değil 5.sezon cnm mesajları taşıdım Barrıyı görünce aklın başından çıkmış ama :A kafanın karışmasıda normal :A :A :A

4x2'yi izledim valla yeni konuyu beğendim gayet güzeldi. :A

Elektronikleri yöneten adam asansörde ölüm saçtı en son bir yere kapatıldı ama orasını da gizemli herif yönetiyor. :A
Bilim kurgusu daha yüksek sen seversin evet :A Ama bizim pek hoşumuza gitmemişti :A

Ama senin sevmene sevindim yeni sezonda iyi başladı yetişirsin cnm :Z:Z:Z

Şu Klausun kızının dizisinede bir ara bakalım :A @turkuazz

Bilim kurgusu daha yüksek sen seversin evet :A Ama bizim pek hoşumuza gitmemişti :A

Ama senin sevmene sevindim yeni sezonda iyi başladı yetişirsin cnm :Z:Z:Z

Şu Klausun kızının dizisinede bir ara bakalım :A @turkuazz
Başladı mı o 😱

Birde PLL spinofu ne zaman gııı? Mona Instagram'dan fotolar paylaşıyor ama.(b) @xemrexxx