Bende 17 de kalmısım , en son 16 izlemişimSenin kaçvardı Sen baya gerideydin en son sanırım
Bende 17 de kalmısım , en son 16 izlemişimSenin kaçvardı Sen baya gerideydin en son sanırım
Büyümüş baya4x1
Gayet güzel başladı 3.sezon rezaletinden sonra diziden soğmuştum ama fena başlangıç yapmadık Barry kafayı kırmış bir tane adam illa de Flash'ı istedi. Irıs gereksiz kahramanlıklara girip ortaya atıldı.
Catlien'im yine çok güzel. Ama olayını anlayamadım..
Barry bıyık bırakmış herkes bana özeniyor ya. @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @destere @Forumdash @Harunnn60
bu oğlan sıskaydı @Çiğdem- lere yaranmak için meme yapmış4x1
Gayet güzel başladı 3.sezon rezaletinden sonra diziden soğmuştum ama fena başlangıç yapmadık Barry kafayı kırmış bir tane adam illa de Flash'ı istedi. Irıs gereksiz kahramanlıklara girip ortaya atıldı.
Barry bıyık bırakmış herkes bana özeniyor ya. @Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @destere @Forumdash @Harunnn60
Nedense bu oğlan gay açıklaması yapacak gibi ilerde.bu oğlan sıskaydı @Çiğdem- lere yaranmak için meme yapmış
dizi bitmeden yapmaz cw nin izleyici kitlesi %80 15-34 yaş arası kadınmışNedense bu oğlan gay açıklaması yapacak gibi ilerde.
Senle ben de %20 arasındayız demek ki..dizi bitmeden yapmaz cw nin izleyici kitlesi %80 15-34 yaş arası kadınmış
4x1
ben riverdale izliyorum sadece bir de kağlumbağa hızında the 100 izliyorumSenle ben de %20 arasındayız demek ki..
kestiler ilk bölümün sonunda.Yakışmış.
The 100 yeni sezona yetiş müthiş konulara giriyoruz Oktavia'mızla.ben riverdale izliyorum sadece bir de kağlumbağa hızında the 100 izliyorum
Bu sezona daha derli toplu girdik kızı ve yeni düşman vsyle tekrar başlamana sevindim cnm4x1
4x1
Büyümüş baya
ben riverdale izliyorum sadece bir de kağlumbağa hızında the 100 izliyorum
Bu arada 4 değil 5.sezon cnm mesajları taşıdım Barrıyı görünce aklın başından çıkmış ama kafanın karışmasıda normalYakışmış.
Kız bu 5 değil zaten 4.sezonBu arada 4 değil 5.sezon cnm mesajları taşıdım Barrıyı görünce aklın başından çıkmış ama kafanın karışmasıda normal
Ohaa sen 4.sezona hiçmi başlamadın cnm 😱😱😱 Ben başladıktan sonra bıraktın sanıyordumKız bu 5 değil zaten 4.sezon
Tekrar 4 e aldımKız bu 5 değil zaten 4.sezon
Bıraktım ama yeniden başlama kararı aldım ablacım Gayet iyi başladık valla.Ohaa sen 4.sezona hiçmi başlamadın cnm 😱😱😱 Ben başladıktan sonra bıraktın sanıyordum
Aaa ben 5.sezona geçtin sandım 4 Sarmadı bizi ama birde sen bak tabi cnmBıraktım ama yeniden başlama kararı aldım ablacım Gayet iyi başladık valla.
4x2'yi izledim valla yeni konuyu beğendim gayet güzeldi.Aaa ben 5.sezona geçtin sandım 4 Sarmadı bizi ama birde sen bak tabi cnm
Bilim kurgusu daha yüksek sen seversin evet Ama bizim pek hoşumuza gitmemişti4x2'yi izledim valla yeni konuyu beğendim gayet güzeldi.
Elektronikleri yöneten adam asansörde ölüm saçtı en son bir yere kapatıldı ama orasını da gizemli herif yönetiyor.
Başladı mı o 😱Bilim kurgusu daha yüksek sen seversin evet Ama bizim pek hoşumuza gitmemişti
Ama senin sevmene sevindim yeni sezonda iyi başladı yetişirsin cnm
Şu Klausun kızının dizisinede bir ara bakalım @turkuazz