Flash bu sezon hemen bitse diye bakıyorum artıkSus şartlama beni Zten kanalda 2 tanedizi kaldi sevdiğim
Flash bu sezon hemen bitse diye bakıyorum artıkSus şartlama beni Zten kanalda 2 tanedizi kaldi sevdiğim
Ben de kötü bi duygu yokFlash bu sezon hemen bitse diye bakıyorum artık
Tam olarak sadece 9.Bölümden tatmin oldum bu sezon okadarBen de kötü bi duygu yok
17.Bölüm aa vlla bomboş bir bölümdü hatta ne yorum yapacam diyordum ama bölüm öyle bir son sahneyle bittiki ayoll 😱 Sanırım diziyi tekrar toparlıcaklarBen de kötü bi duygu yok
S04B17-18-19
3 bölüm birden yorumlayayım...Sen 17.bölüm için kötü bölüm demişsin ama bence eğlenceli bir bölümdü @Çiğdem-
Hayır ters Flash değildi. O Gideon'da geleceği tahmin etme şeyi var ya onu kendine yüklemek istiyor.
Kötü adamın karisina çok üzülüyorum Yine söylüyorum. Bu kadın drama oynamalı acıların kadını Kadının hafızasını silip durmuş
Ralph'i bedenen ölmedi belki yine takıma katılır? Caitlen'i de anlayamadım. Zamanında kurtulmak istiyordun Cisko da saçlarıyla ön plana çıkıyor
Snart, Flash'a içindekilerle yüzleş filan diyince "oha Ralphe mi aşık oldu" dedim Zaten Flash'ı oynayan cocuktan şüpheleniyorum. Flash yoluyla acaba bi açıklama mı yapacak? Alttan seyirciyi hazırlıyorlar mı ne dedim
Ölmedi işte şekil değiştirdi ölüm döşeğine düşsse yine Ralph olur. Sanki SPN'deki şekil değiştiren canavarlar gibiAaa o oğlan öldü bence oyuncuyu bile göstermiyorlar kötü adam tekrar kendi görüntüsüne büründü
Bu adamı sezon finalinde karısı bitiricek gibi görünüyor Flash az sabretsin
Aaa ona gerek yok daha dönmesin benceÖlmedi işte şekil değiştirdi ölüm döşeğine düşsse yine Ralph olur. Sanki SPN'deki şekil değiştiren canavarlar gibi
20.Bölüm Kötü adamın belkide en ağır bastığı bölümdüS04B17-18-19
3 bölüm birden yorumlayayım...Sen 17.bölüm için kötü bölüm demişsin ama bence eğlenceli bir bölümdü @Çiğdem-
Hayır ters Flash değildi. O Gideon'da geleceği tahmin etme şeyi var ya onu kendine yüklemek istiyor.
Kötü adamın karisina çok üzülüyorum Yine söylüyorum. Bu kadın drama oynamalı acıların kadını Kadının hafızasını silip durmuş
Ralph'i bedenen ölmedi belki yine takıma katılır? Caitlen'i de anlayamadım. Zamanında kurtulmak istiyordun Cisko da saçlarıyla ön plana çıkıyor
Snart, Flash'a içindekilerle yüzleş filan diyince "oha Ralphe mi aşık oldu" dedim Zaten Flash'ı oynayan cocuktan şüpheleniyorum. Flash yoluyla acaba bi açıklama mı yapacak? Alttan seyirciyi hazırlıyorlar mı ne dedim
S04B20
Clifferd bütün gücünü sergiledi. Karısını nasıl tavladiğini, amacının ne oldugunu öğrendik bu bölümde. Karısı sonunda terk etti. Bi terk edişi vardi efsane süzelerek @Çiğdem-
Cisco'nun yüzünden bütün plan battı...
O bir-iki bölümdürgörünen kız dediğin gibi Barry'nin kızı galiba? Anasını görünce kaçtı @Çiğdem-
Aaa yorumuda unutmuşumSezon Finali
Kötüydü sezon finali sadecesonu heycanlı bitti. @Çiğdem-
Barry'nin kızı ortaya çıktı. Bence uyduyu parçalarken kızı da yardım etti Ralphi geri döndü. Bebek doğdu ama kadının beyin okuma özelliğine dair bişey yok. Bebek mi beyin okuyor acaba
Ben de heycanlanmadım Yardım eden de oydu zaten O da flash olmuş. Dizide flashtan cok flashcıklar doldu Öbür oğlanda geri döndü. Kesin sevgili olurlarAaa yorumuda unutmuşum
Sezon Finali
Kızı olduğunu zaten tahmin ediyorduk onun harici bir şey daha gösterip bitmeliydi sanırım en meraksız biten sezon finaliydi kızınım demesinden ben heyecanlanmadım öyle bitti
Önceki sezonlarda hep sezon finallerinde başı belaya giriyordu Barrıyın farklı boyutlara haps oluyordu falan şimdi çok basit bitti malesef ama bu sezonu çok sevemedim koşucu düşman istemedik ama bu adam Arrowdan dafidak gibi hayal kırıklığı oldu Yine kosucu düşman gelsinBen de heycanlanmadım Yardım eden de oydu zaten O da flash olmuş. Dizide flashtan cok flashcıklar doldu Öbür oğlanda geri döndü. Kesin sevgili olurlar
Bu arada yeni sezonda yeni kostum gelecek tek heycanım o oldu Zaten Batman filminde Flash'ın kostumu çok iyi. Onun gibi güzel bişey yapsalar bari
Yok izlemedim de Arrowun son 2 bölümünü izlicem sadece. 17'de mi ne kalmiştim. Son 2 bölüm finale bağlıyor ancakÖnceki sezonlarda hep sezon finallerinde başı belaya giriyordu Barrıyın farklı boyutlara haps oluyordu falan şimdi çok basit bitti malesef ama bu sezonu çok sevemedim koşucu düşman istemedik ama bu adam Arrowdan dafidak gibi hayal kırıklığı oldu Yine kosucu düşman gelsin
Arrowu hala izlemedim bu arada
Aaa bendemi öyle yapsam acabaYok izlemedim de Arrowun son 2 bölümünü izlicem sadece. 17'de mi ne kalmiştim. Son 2 bölüm finale bağlıyor ancak
Senin kaçvardı Sen baya gerideydin en son sanırımAaa bendemi öyle yapsam acaba