CW The Flash - 4. Sezon Yorumları

Aaa reytingleri bilmiyorumda izleyenler pek memnun değil gibi :A @turkuazz Güncel izliyor sanırım spoisiz bir anlat bakalım bizimkilerin yokluğu belli oluyormu :A :A :A
yoklukları çok belli aslında bazı bölümlerde the originals hakkında konuşulunca dizi biraz daha keyifli sanki:A dizinin tek sezon yayınlacağına dair söylentiler bulunuyor.bu arada 5.bölüm 2 hafta arayla yayında:A Dizi teen wolf tarzında birazcık.son 2 bölümü aksiyon açısından iyi ancak biraz daha izleyiciyi etkilemeli yapımcılar:A:A:A

Beni 2. sezondan itibaren çok baymıştı. O kadar abuk subuk konuların içine girdiler ki artık izleyesim gelmemişti. Belki yeniden başlarım...

yoklukları çok belli aslında bazı bölümlerde the originals hakkında konuşulunca dizi biraz daha keyifli sanki:A dizinin tek sezon yayınlacağına dair söylentiler bulunuyor.bu arada 5.bölüm 2 hafta arayla yayında:A Dizi teen wolf tarzında birazcık.son 2 bölümü aksiyon açısından iyi ancak biraz daha izleyiciyi etkilemeli yapımcılar:A:A:A

Anladığım kadarıyla oyuncu kısmında biraz sıkıntı var tabi vampir dizilerinde birin de Damon diğerinde Klaus vardı burada öyle birisine ihtiyac var gibi :A @mrt-06

4x7

Yine çok güzel bir bölümdü Prof Devoo ve karısını anlattılar bu bölüm müzikleri ve işlenişiyle su gibi aktı. Valla bu sezonun en iyisi ve hikayesi de güçlü yeni bir kötü Wells geldi. :Z

@Çiğdem- @Forumdash @turkuazz

ZXQr3A.png

4x7

Yine çok güzel bir bölümdü Prof Devoo ve karısını anlattılar bu bölüm müzikleri ve işlenişiyle su gibi aktı. Valla bu sezonun en iyisi ve hikayesi de güçlü yeni bir kötü Wells geldi. :Z

ZXQr3A.png
Sen daha bu sezondamısın 😱 Hızlan da yeni sezonun ygeri kalanı birlikte izleyelim:Z

Sen daha bu sezondamısın 😱 Hızlan da yeni sezonun ygeri kalanı birlikte izleyelim:Z
4x7

ZXQr3A.png
Ben @mrt-06 son sezondan memnun değilim diyince bu sezonu bahsediyor yarıda bıraktı sanıyordum meğer 3.sezonu diyormuş :F

Bu sezonu beğenmesi güzel oldu zaten bu adam Atacanın tarzında birisi :A :A :A

9.Bölümle birlikte olan birkaç bölüme dahada bayılıcaktır güncele gelir yakında zaten CW noele girdi :A :A :A

4x18

İyi ki yeniden başlamışım bu sezon yeniden diziyi sevdim Sevetar sezonundan sonra bu sezon harika oldu. Devo konusu bence çok iyi bir soluk yakaladı. :Z Keza Doktor Wells'in de karanlık madde almasıyla olaylar karışacak iyi. :A

4x18

İyi ki yeniden başlamışım bu sezon yeniden diziyi sevdim Sevetar sezonundan sonra bu sezon harika oldu. Devo konusu bence çok iyi bir soluk yakaladı. :Z Keza Doktor Wells'in de karanlık madde almasıyla olaylar karışacak iyi. :A

Ooo iyi cnm 5.sezon noeldeyken güncele yetiştin sayılır :Z:Z:Z @Forumdash

Özellikle bu sezonun ortak bölümlerine bayılıcaksın Arrowu sevmesende en iyi ortak bölümler çekilde bilim kurgusu çok yüksek Superman , Batmanın kız kuzeni falanda var yeni karakterler vsyle :A :A :A

Ooo iyi cnm 5.sezon noeldeyken güncele yetiştin sayılır :Z:Z:Z @Forumdash

Özellikle bu sezonun ortak bölümlerine bayılıcaksın Arrowu sevmesende en iyi ortak bölümler çekilde bilim kurgusu çok yüksek Superman , Batmanın kız kuzeni falanda var yeni karakterler vsyle :A :A :A
Bir tane ortak bölüm vardı arkadaşım onu geç dedi izlemedim. Yaşlı adam ölüyormuş falan. :A

Panayır gibi. :F Bunlar kostümle çıkıyor ya sokağa sirk gibi oluyor :A

Bir tane ortak bölüm vardı arkadaşım onu geç dedi izlemedim. Yaşlı adam ölüyormuş falan. :A

Panayır gibi. :F Bunlar kostümle çıkıyor ya sokağa sirk gibi oluyor :A
Hahah Ayy bizim forum gibi işte :F :F :F @xemrexxx

Aaa yok ayoll 5.sezonun ortak bölümlerini diyorum cnm :A Bu sefer kesinlikle izle 3 part şeklinde şu diğer Legends of Tomorrow dizisini bu sefer katmamışlar iyi olmuş onların yerine Superman , Batmanın Kuzeni falan Superman Derek bu arada :A :A :A @Forumdash @turkuazz

@DarkLegenD Bey bile Flasha başladı ailemiz büyüyor :Z:Z:Z

Flash ile Arrow birbirlerinin vucutlarına giricekler :A :A :A
DppKjeQX4AAZ6lr.jpg:large