CW The Flash - 4. Sezon Yorumları

S04B10
Harika bir açılıştı. Bi tarafta kahramanlık övülürken diğer taraftan hüküm giymek...Güzel sahneydi. @Çiğdem-
Devooe mudur ne zıkkımsa genç bi vucuda girdi karısına da yazık :A Beni yadırgıyormusun diyor bide:F Kadın tecavüze uğramiş gibi hissetmediğine şükret manyak herif!!!

Flash kendini yine upgrade etti +9 filan oldu heralde:F Herkesi donmuş gibi gösterebiliyor:A
Flash'ı boşuna hapise koydunuz. Adam duvarın içinden geçip kaçar kiiii :A
Caitline gaz vermeleri harikaydı :bhr:

7/10

@Titanium bıraktiğin için seni de kınım kınım kınadım. Kınan hazır @destere :A
@Titanium u bu kararından dolayı tebrik ediyor kaliteli dizilere davet ediyorum kendisini :)

S04B10
Harika bir açılıştı. Bi tarafta kahramanlık övülürken diğer taraftan hüküm giymek...Güzel sahneydi. @Çiğdem-
Devooe mudur ne zıkkımsa genç bi vucuda girdi karısına da yazık :A Beni yadırgıyormusun diyor bide:F Kadın tecavüze uğramiş gibi hissetmediğine şükret manyak herif!!!

Flash kendini yine upgrade etti +9 filan oldu heralde:F Herkesi donmuş gibi gösterebiliyor:A
Flash'ı boşuna hapise koydunuz. Adam duvarın içinden geçip kaçar kiiii :A
Caitline gaz vermeleri harikaydı :bhr:

7/10

@Titanium bıraktiğin için seni de kınım kınım kınadım. Kınan hazır @destere :A
10.Bölüm bu sezon düşük başlamıştı ama 9 ve 10 son 2 bölümdür toparladılar :Z
Barrıy ı övdükleri sahnede serbest kalıcağını söyleyecekler sandım ama okadar övüp içeri attılar :A :A :A

Şehrin Flash a ihtiyacı oldukça Barrıy duvardan geçer gider sonra geri gelir :A

Hepsini topladılar. elde kalanları da sinemaya alıyorlar :F

Kaliteden alıp götürüyorsun:T:
11.Bölüm Hapishane sahneleri çok iyiydi :Z:Z:Z @cookies
Barrıy içeride goril gibi bir adamla arkadaş oldu babasından dolayı Barryı koruyormuş iyide oldu :A

Şu Lastik adam da iyice süperkahraman oldu ama çocuk flashtan iyidir :F

Şu Barrıylerin kilisesinde ortaya çıkan esmer kız burayada geldi Barrıyın Irısın gelecekten gelen kızları diye tahmin etmiştim umarım öyle çıkar :A

S04B11
Güzel keyifli bölümdü sadece izletti çok etkilemedi beni :X @Çiğdem-
Barry'nin pasif kaldiği bir bölümdü bence:X Devooe'ya noldu da bu hafta gösterilmedi uyduruk kötüleri gösterdiler? Çizgi film mi izliyoruz dizi mi bilemedim :F Nasıl karakter onlar öyle :F Tam bir çizgi film karikatürler gibi eğlencelik:F

Eğer o sondaki kız dediğin gibi çıkarsa @Çiğdem- hareketlenir sezon finali :X

S04B11
Güzel keyifli bölümdü sadece izletti çok etkilemedi beni :X @Çiğdem-
Barry'nin pasif kaldiği bir bölümdü bence:X Devooe'ya noldu da bu hafta gösterilmedi uyduruk kötüleri gösterdiler? Çizgi film mi izliyoruz dizi mi bilemedim :F Nasıl karakter onlar öyle :F Tam bir çizgi film karikatürler gibi eğlencelik:F

Eğer o sondaki kız dediğin gibi çıkarsa @Çiğdem- hareketlenir sezon finali :X
Hapishane sahneleri iyiydi dedim oyüzden :F Diğer Lastik adam sahneleri biraz şeydi ama bence eğlenceli bir karakter şu Welsin kızıyla Çocuk Flasha gıcık oluyordum Barrıy dısında koşucu kahraman olmaması lazım :A

S04B12

Güzel bölümdü ve heycanlı bitti:X @Çiğdem-
Ehh polis kadın artık Devooe ile çatışır:A Ama Barry'i kurtarmak şart. Hurdacı kadın Devooe'nin kuklasıydı zaten:T:

Şu esnek adamın sakız gibi ayakkabı altına yapişması komikti :F

S04B12

Ehh polis kadın artık Devooe ile çatışır:A Ama Barry'i kurtarmak şart. Hurdacı kadın Devooe'nin kuklasıydı zaten:T:

Yarın izleyecem inş soygun dizisinden bakamadım Cw dizilerine :F

S04B12

(polis kadın , Hurdacı kadın) Senide kendime benzettim :A :A :A @destere

Bölüm iyiydi şu hapishanede goril kılıklı adamın hapisten çıkmasına sevindim :A Barrıy i ele geçirdiler ama :(