4.sezonda değilse sevinemicem bize sezonda yorum yapacak adam gerek Ama güzel adım atmiş @cookies hep böyle güzel adımlar atarsın inş, en ufak hatanda tökezleyesin inş
4.sezonda değilse sevinemicem bize sezonda yorum yapacak adam gerek Ama güzel adım atmiş @cookies hep böyle güzel adımlar atarsın inş, en ufak hatanda tökezleyesin inş
Supernaturalı çok merak ediyorum oda cumadır inş4.sezonda değilse sevinemicem bize sezonda yorum yapacak adam gerek Ama güzel adım atmiş @cookies hep böyle güzel adımlar atarsın inş, en ufak hatanda tökezleyesin inş
Evet cuma CW'nin yeni dizisi başladi. Ama başlamicam. Zencili flash çakması olanSupernaturalı çok merak ediyorum oda cumadır inş
Aaa ne dizisi hiç haberim yokEvet cuma CW'nin yeni dizisi başladi. Ama başlamicam. Zencili flash çakması olan
kaliteli olana bakıyorum ama ilk bölüme haftasonu bakarım ancak. Şimdi filmi izleyecem.Aaa fantastik dizi gibi baksakya
Benim bakmamı bekle beğenmezsem hiç bulaşma ben potansiyal varmı yokmu anlarımkaliteli olana bakıyorum ama ilk bölüme haftasonu bakarım ancak. Şimdi filmi izleyecem.
iyi öyle yapimBenim bakmamı bekle beğenmezsem hiç bulaşma ben potansiyal varmı yokmu anlarım
Fragman cw dizierine oranla fazla ciddi gibi geldi bana
İzlemeden şunu diyeyim başrol Zenci olan süperkahramanar hep -1 olarak başlar gözümde Yokmuydu şöyle parlak bir oğlaniyi öyle yapim
@Titanium u bu kararından dolayı tebrik ediyor kaliteli dizilere davet ediyorum kendisiniS04B10
Harika bir açılıştı. Bi tarafta kahramanlık övülürken diğer taraftan hüküm giymek...Güzel sahneydi. @Çiğdem-
Devooe mudur ne zıkkımsa genç bi vucuda girdi karısına da yazık Beni yadırgıyormusun diyor bide Kadın tecavüze uğramiş gibi hissetmediğine şükret manyak herif!!!
Flash kendini yine upgrade etti +9 filan oldu heralde Herkesi donmuş gibi gösterebiliyor
Flash'ı boşuna hapise koydunuz. Adam duvarın içinden geçip kaçar kiiii
Caitline gaz vermeleri harikaydı
7/10
@Titanium bıraktiğin için seni de kınım kınım kınadım. Kınan hazır @destere
Hepsini topladılar. elde kalanları da sinemaya alıyorlarİzlemeden şunu diyeyim başrol Zenci olan süperkahramanar hep -1 olarak başlar gözümde Yokmuydu şöyle parlak bir oğlan
Kaliteden alıp götürüyorsun@Titanium u bu kararından dolayı tebrik ediyor kaliteli dizilere davet ediyorum kendisini
10.Bölüm bu sezon düşük başlamıştı ama 9 ve 10 son 2 bölümdür toparladılarS04B10
Harika bir açılıştı. Bi tarafta kahramanlık övülürken diğer taraftan hüküm giymek...Güzel sahneydi. @Çiğdem-
Devooe mudur ne zıkkımsa genç bi vucuda girdi karısına da yazık Beni yadırgıyormusun diyor bide Kadın tecavüze uğramiş gibi hissetmediğine şükret manyak herif!!!
Flash kendini yine upgrade etti +9 filan oldu heralde Herkesi donmuş gibi gösterebiliyor
Flash'ı boşuna hapise koydunuz. Adam duvarın içinden geçip kaçar kiiii
Caitline gaz vermeleri harikaydı
7/10
@Titanium bıraktiğin için seni de kınım kınım kınadım. Kınan hazır @destere
11.Bölüm Hapishane sahneleri çok iyiydi @cookiesHepsini topladılar. elde kalanları da sinemaya alıyorlar
Kaliteden alıp götürüyorsun
Hapishane sahneleri iyiydi dedim oyüzden Diğer Lastik adam sahneleri biraz şeydi ama bence eğlenceli bir karakter şu Welsin kızıyla Çocuk Flasha gıcık oluyordum Barrıy dısında koşucu kahraman olmaması lazımS04B11
Güzel keyifli bölümdü sadece izletti çok etkilemedi beni @Çiğdem-
Barry'nin pasif kaldiği bir bölümdü bence Devooe'ya noldu da bu hafta gösterilmedi uyduruk kötüleri gösterdiler? Çizgi film mi izliyoruz dizi mi bilemedim Nasıl karakter onlar öyle Tam bir çizgi film karikatürler gibi eğlencelik
Eğer o sondaki kız dediğin gibi çıkarsa @Çiğdem- hareketlenir sezon finali
Zaten junior flashları yolladılarHapishane sahneleri iyiydi dedim oyüzden Diğer Lastik adam sahneleri biraz şeydi ama bence eğlenceli bir karakter şu Welsin kızıyla Çocuk Flasha gıcık oluyordum Barrıy dısında koşucu kahraman olmaması lazım
Yarın izleyecem inş soygun dizisinden bakamadım Cw dizilerineS04B12
Güzel bölümdü ve heycanlı bitti @Çiğdem-
Ehh polis kadın artık Devooe ile çatışır Ama Barry'i kurtarmak şart. Hurdacı kadın Devooe'nin kuklasıydı zaten
Şu esnek adamın sakız gibi ayakkabı altına yapişması komikti
(polis kadın , Hurdacı kadın) Senide kendime benzettim @destereS04B12
Güzel bölümdü ve heycanlı bitti @Çiğdem-
Ehh polis kadın artık Devooe ile çatışır Ama Barry'i kurtarmak şart. Hurdacı kadın Devooe'nin kuklasıydı zaten
Şu esnek adamın sakız gibi ayakkabı altına yapişması komikti