Çok büyük hakaret ettin 😡Forum kafayı yedi galiba ya da sen yaptıklarını unutuyorsun
Ben kaç kişiye bam bam geçen senenin meselelerini şip şak hatırlattım . 1 dakika öncesinimi unutacam 😡
Çok büyük hakaret ettin 😡Forum kafayı yedi galiba ya da sen yaptıklarını unutuyorsun
Yeni dizi olduğu için olabilir mi. Özet verilmese daha erken biterdi.Fazla gelmesinden değil böyle saçma şeyler izlemeyi tercih etmiyorum bu saatte dizi bitmez normalde 12'ye kadar sürer o yüzden şaşırdım
Bizde geriden geliyor dediğin mesaj bana cevap olarak verdiğin değil mi?Evet yok yazı :S ben silmedimki anlamadım.
Neyse
Herkes bir gün formunu kaybedebilir normal bir şey hem kesin bir şey söylemedim sadece bir ihtimalÇok büyük hakaret ettin 😡
Ben kaç kişiye bam bam geçen senenin meselelerini şip şak hatırlattım . 1 dakika öncesinimi unutacam 😡
Fazilet yerine bunu izleseydin ya geçen hafta dil döktük o kadar.Baştan başladı ne güzel Fazilet bitse bakardım ne güzel üff bee
Yok eskicininkini alıntılayıp ona o kısmı yazdım.Yeni dizi olduğu için olabilir mi. Özet verilmese daha erken biterdi.
Bizde geriden geliyor dediğin mesaj bana cevap olarak verdiğin değil mi?
Fazilet yerine bunu izleseydin ya geçen hafta dil döktük o kadar.
Özet verdiler diye delirmişsin galibaYeni dizi olduğu için olabilir mi. Özet verilmese daha erken biterdi.
Bizde geriden geliyor dediğin mesaj bana cevap olarak verdiğin değil mi?
eski formumda değilim evet ama öyle 1 dakikadada kaybedecek kadar düşmedik dahaHerkes bir gün formunu kaybedebilir normal bir şey hem kesin bir şey söylemedim sadece bir ihtimal
Özete değil yeni diziye yarım saatlik özet dayama aptallığını gösteren Kanal D'ye kızdım.Özet verdiler diye delirmişsin galiba
Açken sen sen değilsin mi desem acabaeski formumda değilim evet ama öyle 1 dakikadada kaybedecek kadar düşmedik daha
Fazilet daha önce elli kez yapılan bir dizi. Bunun konusu klişe olabilir ama işleyişi çok naif kaçırmak olmaz.fazilette heyecanlı gidiyor kopamadım ki ondan aklım gülizarda kalıyor tabii
Fazilet daha önce elli kez yapılan bir dizi. Bunun konusu klişe olabilir ama işleyişi çok naif kaçırmak olmaz.
Kanal D'nin genel yayın yönetmeni bu forumda üye biliyorsun dimi görmesin bu mesajınıÖzete değil yeni diziye yarım saatlik özet dayama aptallığını gösteren Kanal D'ye kızdım.
hahhahha orası evet biraz öyle gibi.Açken sen sen değilsin mi desem acaba
Yarın bu dizi düşerse veya az yükselirse Kanal D'nin orasından girer burasından çıkarım bu kadar ciddiyim.Kanal D'nin genel yayın yönetmeni bu forumda üye biliyorsun dimi görmesin bu mesajını
hahhahha orası evet biraz öyle gibi.Açken sen sen değilsin mi desem acaba
Belli belli baksana aynı mesajı iki kere yazıyorsun yazdığını siliyorsun bir yemek ye bence hatta sana derken ben de acıktım benim de yemem lazımhahhahha orası evet biraz öyle gibi.
denizz19 bana derdi haydi senin yemek zamanın geldi diye.
Şuan evet baya acıkmışım. Sana asabi davranmamaya çalışıyorum
Dizide iş yoksa Kanal D ne yapsınYarın bu dizi düşerse veya az yükselirse Kanal D'nin orasından girer burasından çıkarım bu kadar ciddiyim.
Dizide iş var da mavi topta yok.Belli belli baksana aynı mesajı iki kere yazıyorsun yazdığını siliyorsun bir yemek ye bence hatta sana derken ben de acıktım benim de yemem lazım
Dizide iş yoksa Kanal D ne yapsın
hahaha ya sus be, forumun hatası.Belli belli baksana aynı mesajı iki kere yazıyorsun yazdığını siliyorsun bir yemek ye bence hatta sana derken ben de acıktım benim de yemem lazım
Dizide iş yoksa Kanal D ne yapsın
Mavi top ne yapabilir ki dizi için zaten en boş güne koymuşDizide iş var da mavi topta yok.