Kanal D Gülizar - Dizi Yorumları

bundan sonra senaryoyu bana teslim etmeleri lazım:) önce fettah gelir çiftliğe ve murat oğlanının ağzına kürekle vurur murat oğlan düşerken bir tarafına beton direği denk gelir ve orda murat oğlanı kaybederiz ne yazıkki :) sonra polisler gelip fettahı götürür? çiftlikte gülizar ve mine kalır sadece tabi suzide gelmeli çiftliğe o kadın diziye renk katıyor :) ... senaryonun bundan sonraki kısmını asıl senariste devrediyorum:)
10 numara senaryo :F:F
Tek aklıma takılan polisler niye Fettah'ı götürüyor? Şimdi diyeceksinki takıla takıla o kısmamı takıldın :A

25 dakikadır özet yayınlanıyor pes. Tekrarlar iyi gitmiş, 2. bölüm fragmanı da güzel direkt geç işte yeni bölüme. Diğer diziler özetteyken izleyici çekme ihtimali varken ateşe atılıyor resmen. Kanal D bu kadar iş bilmez olursa daha çok çöker.

25 dakikadır özet yayınlanıyor pes. Tekrarlar iyi gitmiş, 2. bölüm fragmanı da güzel direkt geç işte yeni bölüme. Diğer diziler özetteyken izleyici çekme ihtimali varken ateşe atılıyor resmen. Kanal D bu kadar iş bilmez olursa daha çok çöker.
Başlar şimdi, sakin ol. :A

Yine çok iyi bir bölümdü. Elektrik gittiği için 5-10 dakikasını kaçırdım artık o sahneleri de tekrardan izlerim. Gülizar'ın mezar sahnesi duygulandırdı, yeni şarkısı da bayağı iyiydi. Murat'la didişmeleri ve arsızlığı, bir de hizmetçi sahneleri bayağı komikti. Nazan ve oğlu da fena karakterler olmamış. Gelecek bölümde Suzi de konağa geliyor seyret cümbüşü. İnşallah reytinglerde de karşılığını alır. :Z

Yine çok iyi bir bölümdü. Elektrik gittiği için 5-10 dakikasını kaçırdım artık o sahneleri de tekrardan izlerim. Gülizar'ın mezar sahnesi duygulandırdı, yeni şarkısı da bayağı iyiydi. Murat'la didişmeleri ve arsızlığı, bir de hizmetçi sahneleri bayağı komikti. Nazan ve oğlu da fena karakterler olmamış. Gelecek bölümde Suzi de konağa geliyor seyret cümbüşü. İnşallah reytinglerde de karşılığını alır. :Z
Ne çabuk bitti :A

Bizde şuan mezarlıktan dönüyorlar o sahne.
şuana kadar izlenimim:
Mine'nin teyze oğlu nekadar gıcık :D
Gülizar'ın kendi kendine konuşmaları çok komik :A Üvey anneye iyi saydırıyor.
Gülizar'ın cenazede şalı kapması süperdi.
Fettah'a kurşun gibi saydı meseleleri :F Gülizar güçlü gözü açık bir karakter. Umarım senaristler zamanla saf bir karakter yapmaz onu. Avukatin soy ismi Güven diye onu seçti :F

İzledin mi. :A
şuana kadar izlenimim:
Fettah'a kurşun gibi saydı meseleleri :F Gülizar güçlü gözü açık bir karakter. Umarım senaristler zamanla saf bir karakter yapmaz onu. Avukatin soy ismi Güven diye onu seçti :F
Yok yapmazlar öyle güveniyorum. İnşallah reytingler yükselir de uzun süre izleriz gerçekten çok tatlı bir karakter. :Z

şuana kadar izlenimim:
Mesaj yazıp sonra neden sildin :A

Yok yapmazlar öyle güveniyorum. İnşallah reytingler yükselir de uzun süre izleriz gerçekten çok tatlı bir karakter. :Z
Hayır ben izlemem böyle şeyler :A

Bu şarkıda güzeldi.
Şuan o sahneydi:D
Yo ne yazıp silmesi??(b)

Hayır ben izlemem böyle şeyler :A
hayda benim mesaj nerde gerçekten???
Sana daha bizde bitmedi diye yazmıştım :S