Özet vermeyebilirdi mesela.Mavi top ne yapabilir ki dizi için zaten en boş güne koymuş
Özet vermeyebilirdi mesela.Mavi top ne yapabilir ki dizi için zaten en boş güne koymuş
Tamam öyle olsun madem fazla üstelemiyim forum yapar arada böyle şeylerhahaha ya sus be, forumun hatası.
Şuan error veriyor zaten. Benlik sorun yok ama evet ben yavaştan kaçayım
gece kimse olmasada yeterince çene çalıştı
Bu gün erken yemişsin oldu mu şimdi hani ben 12.30 bize göre saatiyle söyleyip seni yemeğe yönlendirecektimYok eskicininkini alıntılayıp ona o kısmı yazdım.
Başında bizde daha bitmedi tarzında yazmıştım.
Ay korktum şuan
yemek yeme zamanım gelmiş galiba @gözlemci
haha sen merak etme ben oyalana oyalana yine o saate yedimBu gün erken yemişsin oldu mu şimdi hani ben 12.30 bize göre saatiyle söyleyip seni yemeğe yönlendirecektim
İyi beni kırmamışsın .Ahaha sen merak etme ben oyalana oyalana yine o saate yedim
o dediğim filmi ayarladım. Baktım yer az kaldı hemen ayarlayıp ödememi yaptım
ilk saati çok erkendi. Uykumu bölemem tamda konuma uygun haha.İyi beni kırmamışsın .A
En mantıklısı netten almak, ben hep öyle alır giderim
En iyisini yapmışsın keyfini çıkar yiğenlerinleilk saati çok erkendi. Uykumu bölemem tamda konuma uygun haha.
Akşam üstü izleyeceğim
Pazartesiyide babamla değerlendirecemEn iyisini yapmışsın keyfini çıkar yiğenlerinle
Melek abla yattı biz devam @vadikızıPazartesiyide babamla değerlendirecem
Salıda kendime vakit ayıracam sonra yine iş
İş olsaydı bende biliyorsun balkabağına dönmüştüm çoktamMelek abla yattı biz devam @vadikızı
Dolu dolu yaşa iş zaten sıkıyor insanı gerçi işsiszlikte sıkıyor
Şimdi dur hele gezmek deyince akan sular durur Hayata bir kere geliyoruz bence ölmeden önce her yeri gezmek lazım gidemediğin yer sen değildir derim her zaman , mutlaka git, gör ve keşfetİş olsaydı bende biliyorsun balkabağına dönmüştüm çoktam
Ya havalar ısınsın gezecem. @Tolstoyevski bir ara yapıyorduya bende düşünüyorum.
Bizim burada vapur yoluyla gidilen adalar var ben hiç gidemedim. Şehri bir güzel turlayacam inşallah
Zayıf noktanı yakaladım gibiŞimdi dur hele gezmek deyince akan sular durur Hayata bir kere geliyoruz bence ölmeden önce her yeri gezmek lazım gidemediğin yer sen değildir derim her zaman , mutlaka git, gör ve keşfet
Hahahah yakala da bizde görelim tavşanı Elalem desin tavşanı kulaklarından yakaladı yani resminiZayıf noktanı yakaladım gibi
Gezecem inşallah ya, buranın doğası falanda güzel. Bir ara ormanda çok yürüyüş yapardım. Bira tembelleştim ben üstelik evimin hemen yanında ormam var
o tavşan boşuna dolanmıyor buralarda
Inat ettim yaza kadar çekecem resmini
Genelde iki taneler. Bu aralar karanlıkta çıkıyor karşıma 😡 Nisan ve mayısta çekerim inşallah. Yazın karanlığı görmüyoruz. Elbet kıyıda köşede yakalayacam pozHahahah yakala da bizde görelim tavşanı Elalem desin tavşanı kulaklarından yakaladı yani resmini