Kanal D Gülizar - Dizi Yorumları

hahaha ya sus be, forumun hatası.
Şuan error veriyor zaten. Benlik sorun yok ama evet ben yavaştan kaçayım :D
gece kimse olmasada yeterince çene çalıştı :A
Tamam öyle olsun madem fazla üstelemiyim forum yapar arada böyle şeyler:A

Fark ettimde dizinin survivordan 3 hafta önce başlaması iyi olmuş. Böylece ilk 3 bölümde performansı anlaşılacak.

İlk bölüme göre bence daha basit kaçtı. Bölümün en güzel kısmı bence Gulizarin beste yaptığı sahneydi. Bir de Berk cankatın annesi ile yaptığı konuşma ve aglaması Farahin.

Bu gün erken yemişsin oldu mu şimdi :A hani ben 12.30 bize göre saatiyle söyleyip seni yemeğe yönlendirecektim :A
haha sen merak etme ben oyalana oyalana yine o saate yedim :F
o dediğim filmi ayarladım. Baktım yer az kaldı hemen ayarlayıp ödememi yaptım :D :Z

Melek abla yattı biz devam :A @vadikızı

Dolu dolu yaşa iş zaten sıkıyor insanı gerçi işsiszlikte sıkıyor :D
İş olsaydı bende biliyorsun balkabağına dönmüştüm çoktam :A
Ya havalar ısınsın gezecem. @Tolstoyevski bir ara yapıyorduya bende düşünüyorum.
Bizim burada vapur yoluyla gidilen adalar var ben hiç gidemedim. Şehri bir güzel turlayacam inşallah :D

İş olsaydı bende biliyorsun balkabağına dönmüştüm çoktam :A
Ya havalar ısınsın gezecem. @Tolstoyevski bir ara yapıyorduya bende düşünüyorum.
Bizim burada vapur yoluyla gidilen adalar var ben hiç gidemedim. Şehri bir güzel turlayacam inşallah :D
Şimdi dur hele :A gezmek deyince akan sular durur :D Hayata bir kere geliyoruz bence ölmeden önce her yeri gezmek lazım gidemediğin yer sen değildir derim her zaman , mutlaka git, gör ve keşfet :D

Şimdi dur hele :A gezmek deyince akan sular durur :D Hayata bir kere geliyoruz bence ölmeden önce her yeri gezmek lazım gidemediğin yer sen değildir derim her zaman , mutlaka git, gör ve keşfet :D
Zayıf noktanı yakaladım gibi :A
Gezecem inşallah ya, buranın doğası falanda güzel. Bir ara ormanda çok yürüyüş yapardım. Bira tembelleştim ben :T: üstelik evimin hemen yanında ormam var :)

o tavşan boşuna dolanmıyor buralarda :F
Inat ettim yaza kadar çekecem resmini :F

Zayıf noktanı yakaladım gibi :A
Gezecem inşallah ya, buranın doğası falanda güzel. Bir ara ormanda çok yürüyüş yapardım. Bira tembelleştim ben :T: üstelik evimin hemen yanında ormam var :)

o tavşan boşuna dolanmıyor buralarda :F
Inat ettim yaza kadar çekecem resmini :F
Hahahah yakala da bizde görelim tavşanı :A Elalem desin tavşanı kulaklarından yakaladı yani resmini :F

Hahahah yakala da bizde görelim tavşanı :A Elalem desin tavşanı kulaklarından yakaladı yani resmini :F
Genelde iki taneler. Bu aralar karanlıkta çıkıyor karşıma 😡 Nisan ve mayısta çekerim inşallah. Yazın karanlığı görmüyoruz. Elbet kıyıda köşede yakalayacam poz :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking