Kanal D Gülizar - Dizi Yorumları

1. BÖLÜM

Çok eğlendim izlerken, harika bir iş olmuş. İlk dakikaları sıkıcıydı, sonradan çok iyi açıldı. Suzan'a çok güldüm, Fettan'a baya güldüm, en çok da 9 canlı Bahri'ye güldüm. :F Farah Zeynep Abdullah beklediğim gibi harika iç çıkarmış, çok yakışmış rolüne. Berk Cankat'ın oyunculuğu gerçekten güzel ama saçları kısayken daha iyiydi, bu saçlar olmamış. Sevtap Özaltun güzelliği de hoşuma gitti, onu da beğendim.

Berk Erçer de rolüne tam oturmuş, tam tipine göre bir karakter vermişler. Saçma bir şey çıkarmamışlar neyse ki. :A

Genel olarak beğendim diziyi, izlerken de baya eğlendim. Diğer bölümlerin daha iyi olacağından eminim. Böyle samimi işleri halk seviyor ve halktan desteği alıyor, yine yanılmayacağım bence. :X

Bol şans bakalım..​

@Aserat ın hatırına ilk bölümü izledim ve beğendim diziyi.
Devamına bakacağım dizinin. Dizide eğlendirici kısmı olmasıda çok güzel.

Farah Zeynep takip ettiğim bir oyuncu değil ama beğendim performansını. Yakışmış.

@Aserat ın hatırına ilk bölümü izledim ve beğendim diziyi.
Devamına bakacağım dizinin. Dizide eğlendirici kısmı olmasıda çok güzel.

Farah Zeynep takip ettiğim bir oyuncu değil ama beğendim performansını. Yakışmış.
Zaten Twitter'dan konuşmuştuk beğenmene sevindim. :Z 2. bölüm fragmanı da çok güzel ama keşke 2. fragmanı da verselerdi. :(

Zaten Twitter'dan konuşmuştuk beğenmene sevindim. :Z 2. bölüm fragmanı da çok güzel ama keşke 2. fragmanı da verselerdi. :(
Baya ortak dizilerimiz var bizim. Eskidende varmış baya :D
trt dizileri, Baba candır mesela, Hayat şarkısı, Bodrum masalı da vardı galiba? Bodrum masalı dedim @destere nin Su'yu geldi aklıma. Onunla galiba karşılıklı yorumlaşdığımız tek diziydi :A

trt dizileri, Baba candır mesela, Hayat şarkısı, Bodrum masalı da vardı galiba? Bodrum masalı dedim @destere nin Su'yu geldi aklıma. Onunla galiba karşılıklı yorumlaşdığımız tek diziydi :A
Evet o yüzden zevklerime güven. :Z

fragman harika yalnız şu oğlan hiç yakışmıyor diziye onu diziye alanları lanetliyorum :)
bu filmide birlikte izleyip yorumlarız artık :)

Yok ya oyunculuğu iyi bence. Farah'la da bayağı yakışıyorlar. :A
tam tersini düşünüyorum:) farah keşke tek başına başrolde olsaydı aşk teması işlenmeseydi keşke :) deli dolu haller faraha yakışmış ama işin içine aşk karışınca o güzelim agresif tavırlarınıda özleyeceğiz kızın bakışarak geçirecekler bölümleri :)

tam tersini düşünüyorum:) farah keşke tek başına başrolde olsaydı aşk teması işlenmeseydi keşke :) deli dolu haller faraha yakışmış ama işin içine aşk karışınca o güzelim agresif tavırlarınıda özleyeceğiz kızın bakışarak geçirecekler bölümleri :)
Bölümde 1 tane Gülizar-Murat sahnesi vardı konuşmak için erken aslında. :D Aşksız dizi tutmuyor onlar ne yapsın. :A

Bölümde 1 tane Gülizar-Murat sahnesi vardı konuşmak için erken aslında. :D Aşksız dizi tutmuyor onlar ne yapsın. :A
ilk bölüm diye öyleydi bir tane sahne vardı ama ilerleyen bölümlerde çok fazlalaşacak bunlar :) aşksız dizi tutmuyorsa demekki benim zevklerim ortalamaya aykırı? ortalama seyirci zevklerinden nefret etmeye başladım :)

ilk bölüm diye öyleydi bir tane sahne vardı ama ilerleyen bölümlerde çok fazlalaşacak bunlar :) aşksız dizi tutmuyorsa demekki benim zevklerim ortalamaya aykırı? ortalama seyirci zevklerinden nefret etmeye başladım :)
Seni de memnun etmek çok zor. Taş gibi dizi işte tadını çıkar. :A

fragman harika yalnız şu oğlan hiç yakışmıyor diziye onu diziye alanları lanetliyorum :)

bu filmide birlikte izleyip yorumlarız artık :)
Olur hemde harika olur :bhr:
Sen dizi vaktinde forumda olmuyorsun, bizde Star ve Kanal D deki dizileri tr yayınına göre 1 saat gecikmeli falan izliyoruz. Izledikten sonra yorumlaşırız :)

Gülizarın tatlılığı güzelliği :bhr:

Olur hemde harika olur :bhr:
Sen dizi vaktinde forumda olmuyorsun, bizde Star ve Kanal D deki dizileri tr yayınına göre 1 saat gecikmeli falan izliyoruz. Izledikten sonra yorumlaşırız :)

Gülizarın tatlılığı güzelliği :bhr:
bundan sonra senaryoyu bana teslim etmeleri lazım:) önce fettah gelir çiftliğe ve murat oğlanının ağzına kürekle vurur murat oğlan düşerken bir tarafına beton direği denk gelir ve orda murat oğlanı kaybederiz ne yazıkki :) sonra polisler gelip fettahı götürür? çiftlikte gülizar ve mine kalır sadece tabi suzide gelmeli çiftliğe o kadın diziye renk katıyor :) ... senaryonun bundan sonraki kısmını asıl senariste devrediyorum:)