Kanal D Gülizar - Dizi Yorumları

Diziyi çok beğendim ben Farah tek kelime ile süperdi Gülizara çok iyi uymuş Berki de çok sevdim saçlarına ayar olsamda sevdim farahla uyumlu olacaklar Çağan ırmak harika bir çıkarmış yine umarım ratinglerde güzel gelir

Çağan Irmak sağolsun adeta film gibiydi. Senaryo da derli topluydu, hiçbir sahnede sıkmadı. Giriş bölümü için bayağı olaylıydı. Farah Zeynep Abdullah çok iyi oynamış, Gülizar'a da bayıldım. Elçin Sangu olsa bu etkiyi yaratır mıydı bilmiyorum. Özellikle babasıyla tanışmadan önce kendince prova yapması ve laf sokuşları efsaneydi. :F

Ebru Cündübeyoğlu'nun karakteri de bayağı güldürdü. Evde hiçbir şey yokken 50 tane çantanın olması. Pavyoncu Şerif de bayağı şerefsizdi ama bazı sahnelerde güldürdü. :F Berk Cankat ve kadronun geri kalanı da bayağı iyiydi, Çağan Irmak yine boş geçmemiş kısacası. Çok güzel olmuş herkesin emeğine sağlık. Umarım reytingler de güzel gelir. :Z

Fazilet yuzunden 2.tekrarına yarıdan başlayarak bakıyorum. Neyse Farah nasıl şarkılar söylyor? Onu diyin kafi:X

Diziyi şuan netten bitirdim. Ilk bölüm fena değildi. Berk Cankat'ın performansı pek iyi değildi. Onun dışında Çağan Irmak dizisi olduğu ortaydı. Yolu açık olur inşallah.

26904543_1736444693044636_1328113117572888739_n.jpg

Kanal D'nin iddialı dizisi Gülizar bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, Çağan Irmak imzalı yapımın kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Berkay Ateş, Şerif Sezer, Zuhal Gencer, Berk Erçer, Sevtap Özaltun, Osman Alkaş, Ayşe Tunaboylu, Goncagül Sunar, Mahperi Mertoğlu, Gonca Cilasun, Emre Taşkıran, Feriha Eyüboğlu, Pelin Abay, Sinem Yener ve Baran Can Erarslan yer alıyor.

Şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar'ın bir günde değişen hayatını ve veteriner hekim Murat'la karşılaşmasıyla gelişen olayları konu alan yapımla ilgili tüm yorumlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.

Gülizar, yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!
ilk bölümü izledim sizde durumlar ne alemde @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash ?
ilk bölüm farah zeynebim harikaydı rolü tam oturmuştu kıza gülizar gibi gülizardı yani bölüm başlarken çalan şarkıda söyleyen farahsa eğer muhteşemde bir sesi varmış diyebilirim ..
karakterler arasında şu suzi karakteride çok iyiydi keltoş babayı sevmemiştim ölmesi harika oldu ?
tek olumsuz yanı neydi ? bizim dizilerin genelindeki hata ile aynıydı durum... bizim dizilerde başrolde bir kız bir oğlan varsa bunlar kesinlikle birbirlerini severler araya karakediler girer depremler sel felaketleri artık kaç bölüm sürerse dizi o kadar engelle karşılaşıp sonunda mutlu sonu yakalarlar ? burdada başoğlanın gülizarı ilerde seveceğini birlikte finalde evlenip mutlu mesut olacaklarını ilk bölümde anlamak mümkün? bu hikayeyi bir türlü kıramadı bizim senaristler insan farklı şeyler bekliyor ama olmuyor işte... neyse farahım var herşey güzel umarım reytingide bol olur ben devam edermiyim etmezmiyim iki üç bölüm izleyip öyle karar vereceğim :)

ilk bölümü izledim sizde durumlar ne alemde @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash ?
ilk bölüm farah zeynebim harikaydı rolü tam oturmuştu kıza gülizar gibi gülizardı yani bölüm başlarken çalan şarkıda söyleyen farahsa eğer muhteşemde bir sesi varmış diyebilirim ..
karakterler arasında şu suzi karakteride çok iyiydi keltoş babayı sevmemiştim ölmesi harika oldu ?
tek olumsuz yanı neydi ? bizim dizilerin genelindeki hata ile aynıydı durum... bizim dizilerde başrolde bir kız bir oğlan varsa bunlar kesinlikle birbirlerini severler araya karakediler girer depremler sel felaketleri artık kaç bölüm sürerse dizi o kadar engelle karşılaşıp sonunda mutlu sonu yakalarlar ? burdada başoğlanın gülizarı ilerde seveceğini birlikte finalde evlenip mutlu mesut olacaklarını ilk bölümde anlamak mümkün? bu hikayeyi bir türlü kıramadı bizim senaristler insan farklı şeyler bekliyor ama olmuyor işte... neyse farahım var herşey güzel umarım reytingide bol olur ben devam edermiyim etmezmiyim iki üç bölüm izleyip öyle karar vereceğim :)
Benim durumum dizi hemen yayından kalksın diye bekliyorum :A :A :A

ben izleyecektim ama evdekiler hem benim tvyi hem salondaki işgal ettiler:T: