İyi geceler.haklısın ,o zaman ben gideyim
@Maskeli Fedai yeni bölümümüz yayında kuşum.
İyi geceler.haklısın ,o zaman ben gideyim
@Maskeli Fedai yeni bölümümüz yayında kuşum.
Netflix dizisiyse izlerim.
Gerçekten de gelmiş demek benim çıkmamı beklemiş )))
Mısır püskülüne kızmadım ayoll profiline yazmıştım bakmamışsın @desteremısır püskülü kötü bişey değilki yumuşacık pamuk gibi saçlar işte ) bak pembeli kırmızılı morlusuda varmış püskülün
ayrıca trump ın saçlarıda mısır püskülüymüş koskoca başkanla aynı model takılıyorsunuz
Bu aralar bildirimlere dikkat etmiyor @destere.
Bana gelen hepsine tek tek bakmaya özen gösteriyorum ama bazen forumdan kaynaklı gitmiyor onuda görmeyince elimden bir şey gelmiyor
Sen bu aralar düzelttin. Ablacım şu @XanTier’i de konuya çağırsana ben çağrınca gelmiyor.Bana gelen hepsine tek tek bakmaya özen gösteriyorum ama bazen forumdan kaynaklı gitmiyor onuda görmeyince elimden bir şey gelmiyor
Ama @destere de de var bir şeylik bu aralar daha da profiline uğramam
Teşekkür ederim.Eline sağlık @mrt-06
hem 2 hafta ara ver hemde hala Deniz olayını aydınlatma
@xemrexxx ters köşe yaptı, ondan beklenmeyen hareketler
Neyseki kurbanı oğlum Aserat değilmiş
destere hem üstten hem alttan veriyor cümlesine sesli güldüm
Çiğdem yolda yürürken insanlrın konuşma kısmında olacakları tahmin ettim.
Vadikızı cin gözmüş vay be
@XanTier gel bak burada ne varSen bu aralar düzelttin. Ablacım şu @XanTier’i de konuya çağırsana ben çağrınca gelmiyor.
Teşekkür ederim.
Gelmedi.@XanTier gel bak burada ne var
Teşekkürler. Benim dizi matematiğimi çözemedin mi hala, her bölüm her karakter olmuyor.
Beni etkileyecekse olmasın öyle matematik. Tam dizinin yıldızı olmuşken önümü kesmemen lazımdı.Gelmedi.
Teşekkürler. Benim dizi matematiğimi çözemedin mi hala, her bölüm her karakter olmuyor.
Yabancı diziler gibi yazıyorum herkes eşit işte.Beni etkileyecekse olmasın öyle matematik. Tam dizinin yıldızı olmuşken önümü kesmemen lazımdı.
Bu bölümü oku cinsellik hiç yok.2. bölümü bile okumadım. Çok cinsel bir dizi, çekemedi beni kendine.
Konuyu anlamadım, 4. bölümü okusam ne olacak. 2. bölümdeyim say.Bu bölümü oku cinsellik hiç yok.
Peki o zaman geçen bölüm neden "bu dizi ne anlatıyor ya" diye yorum yazdın madem 2. bölümde bıraktın 4. bölüme bu yorumu nasıl yapabildin?
Bu bölüm diğer bölümlerden bağımsız olay ve sonuç içinde ne olursun bir bak ya.Konuyu anlamadım, 4. bölümü okusam ne olacak. 2. bölümdeyim say.
Ayaklarıma da kapanman lazım, iş oraya kadar geldi artık, yap gitsin.Bu bölüm diğer bölümlerden bağımsız olay ve sonuç içinde ne olursun bir bak ya.
Bu küstahlıklarının bedelini ödeyeceksin.Ayaklarıma da kapanman lazım, iş oraya kadar geldi artık, yap gitsin.
Bu küstahlığı yapmama ortam hazırlardın, benim suçum ne? Umarım bu bedel, moderatörlüğe giden kariyerimi zedelemez.Bu küstahlıklarının bedelini ödeyeceksin.
Sen de uslu bir Fav10 vatandaşı olarak mrt-06'nın dizisini okusaydın.Bu küstahlığı yapmama ortam hazırlardın, benim suçum ne? Umarım bu bedel, moderatörlüğe giden kariyerimi zedelemez.