@XanTier gel bak burada ne var
Geldim buyrunGelmedi.
Teşekkürler. Benim dizi matematiğimi çözemedin mi hala, her bölüm her karakter olmuyor.
@XanTier gel bak burada ne var
Geldim buyrunGelmedi.
Teşekkürler. Benim dizi matematiğimi çözemedin mi hala, her bölüm her karakter olmuyor.
"Geç gelen Melih, Meloş değildir..."Geldim buyrun
Geldiğimi gör diyeO zaman benim mesajımdan da niye alıntıladın?
Büyük bir not defteri bulman gerekecek.Bunlar hep kenara not alınıyor.
Son zamanlarda yine gıcıklaştın.Büyük bir not defteri bulman gerekecek.
Bunlar bana övgü gibi geliyo biliyosun dimi?Son zamanlarda yine gıcıklaştın.
Eski sen için öyleydi içten içe şimdi benim gönlümü kazanmak için neler geçiriyorsundur.Bunlar bana övgü gibi geliyo biliyosun dimi?
Alla Beni Pulla Beni diyosunEski sen için öyleydi içten içe şimdi benim gönlümü kazanmak için neler geçiriyorsundur.
günaydınİyi geceler.
@Maskeli Fedai yeni bölümümüz yayında kuşum.
profilime bakma özürlüyüm başkasının profili kendi profilimden daha çok gözüme çarpıyor
görümcek nasılda dedikodu için fırsat kolluyormuş ufaktan ufaktan başlamış hogathayı kışkırtmaya
Teşekkürler şarkı için. 🙂Alla Beni Pulla Beni diyosun
Bu saate kadar uyudun mu gerçekten. 😱günaydın
profilime bakma özürlüyüm başkasının profili kendi profilimden daha çok gözüme çarpıyor
görümcek nasılda dedikodu için fırsat kolluyormuş ufaktan ufaktan başlamış hogathayı kışkırtmaya
Sana gelmedim zaten.
@Çiğdem-
günaydın
@destere gündüz uyuyor haliyle gece uyanıyor öğlen 12 de uyuyup gece 12 de uyanmış Aaa ben buna benim gibi ev kızı diyordum ama bu benden daha rahat ben böyle gündüzleri uyuyamıyorum . Bu ev işleride yapmıyor yan gelip yatıyor @xemrexxx @MasacRE-Teşekkürler şarkı için. 🙂
Bu saate kadar uyudun mu gerçekten. 😱
Ayy yine mi alındın yoksa?Teşekkürler şarkı için. 🙂
Kendi yarattığınız süperkahraman fos çıktı belki de@destere gündüz uyuyor haliyle gece uyanıyor öğlen 12 de uyuyup gece 12 de uyanmış Aaa ben buna benim gibi ev kızı diyordum ama bu benden daha rahat ben böyle gündüzleri uyuyamıyorum . Bu ev işleride yapmıyor yan gelip yatıyor @xemrexxx @MasacRE-
@XanTier MalMan'lık yapma Atanacana ayoll düşmanlarına yap, biz senin koruman gereken insanlarız
Akşama okuyacağım. 😉İsminin hakkını veriyor bizi düşman sanıyor zaar. @XanTier Halbuki onu ben yarattım....
Bu mantıkla sen çok güzel bir adam olmalısın.
@dreamy gün içerisinde yorumunu bekliyorum.
3cu bölümde kaldıydım. Yılbaşına kadar yetişdirdim.