TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

İyi geceler. :A

@Maskeli Fedai yeni bölümümüz yayında kuşum. :A
günaydın :)

Mısır püskülüne kızmadım ayoll profiline yazmıştım bakmamışsın @destere :kizgin:

Aaa senden bıkarmıyım hiç @mrt-06 :bhr: Forum çok kötüydü donuyordu bende dester profiline gidip Darkı izleyeyim 3 e gelirim diyip gitmiştim 2 bölüm izleyip geldim :A

Neftlix evet dizi tam senlik vlla :A :A :A

@destere 12 de mi uyumuş 😱😱😱
profilime bakma özürlüyüm:) başkasının profili kendi profilimden daha çok gözüme çarpıyor :)

Bu aralar bildirimlere dikkat etmiyor @destere. :T:

Boş bir zaman yaratırsam bakarım. :Z
görümcek nasılda dedikodu için fırsat kolluyormuş:) ufaktan ufaktan başlamış hogathayı kışkırtmaya :)

günaydın :)

profilime bakma özürlüyüm:) başkasının profili kendi profilimden daha çok gözüme çarpıyor :)

görümcek nasılda dedikodu için fırsat kolluyormuş:) ufaktan ufaktan başlamış hogathayı kışkırtmaya :)

Teşekkürler şarkı için. 🙂

Bu saate kadar uyudun mu gerçekten. 😱
@destere gündüz uyuyor haliyle gece uyanıyor :F öğlen 12 de uyuyup gece 12 de uyanmış :F Aaa ben buna benim gibi ev kızı diyordum ama bu benden daha rahat ben böyle gündüzleri uyuyamıyorum . Bu ev işleride yapmıyor yan gelip yatıyor :A @xemrexxx @MasacRE-

@XanTier MalMan'lık yapma Atanacana ayoll :A düşmanlarına yap, biz senin koruman gereken insanlarız :A :A :A

Teşekkürler şarkı için. 🙂
Ayy yine mi alındın yoksa? :A

@destere gündüz uyuyor haliyle gece uyanıyor :F öğlen 12 de uyuyup gece 12 de uyanmış :F Aaa ben buna benim gibi ev kızı diyordum ama bu benden daha rahat ben böyle gündüzleri uyuyamıyorum . Bu ev işleride yapmıyor yan gelip yatıyor :A @xemrexxx @MasacRE-

@XanTier MalMan'lık yapma Atanacana ayoll :A düşmanlarına yap, biz senin koruman gereken insanlarız :A :A :A
Kendi yarattığınız süperkahraman fos çıktı belki de :A:A