Geldim buyrunGelmedi.
Teşekkürler.Benim dizi matematiğimi çözemedin mi hala, her bölüm her karakter olmuyor.
![]()
Geldim buyrunGelmedi.
Teşekkürler.Benim dizi matematiğimi çözemedin mi hala, her bölüm her karakter olmuyor.
![]()
"Geç gelen Melih, Meloş değildir..."Geldim buyrun![]()
O zaman benim mesajımdan da niye alıntıladın?
Geldiğimi gör diyeO zaman benim mesajımdan da niye alıntıladın?![]()
Büyük bir not defteri bulman gerekecek.Bunlar hep kenara not alınıyor.![]()
Son zamanlarda yine gıcıklaştın.Büyük bir not defteri bulman gerekecek.![]()
Bunlar bana övgü gibi geliyo biliyosun dimi?Son zamanlarda yine gıcıklaştın.![]()
Eski sen için öyleydi içten içe şimdi benim gönlümü kazanmak için neler geçiriyorsundur.Bunlar bana övgü gibi geliyo biliyosun dimi?![]()
Alla Beni Pulla Beni diyosunEski sen için öyleydi içten içe şimdi benim gönlümü kazanmak için neler geçiriyorsundur.![]()
günaydınİyi geceler.
@Maskeli Fedai yeni bölümümüz yayında kuşum.![]()
profilime bakma özürlüyüm
görümcek nasılda dedikodu için fırsat kolluyormuş
Teşekkürler şarkı için. 🙂Alla Beni Pulla Beni diyosun
Bu saate kadar uyudun mu gerçekten. 😱günaydın
profilime bakma özürlüyümbaşkasının profili kendi profilimden daha çok gözüme çarpıyor
görümcek nasılda dedikodu için fırsat kolluyormuşufaktan ufaktan başlamış hogathayı kışkırtmaya
![]()
günaydın
profilime bakma özürlüyümbaşkasının profili kendi profilimden daha çok gözüme çarpıyor
görümcek nasılda dedikodu için fırsat kolluyormuşufaktan ufaktan başlamış hogathayı kışkırtmaya
![]()
@destere gündüz uyuyor haliyle gece uyanıyorTeşekkürler şarkı için. 🙂
Bu saate kadar uyudun mu gerçekten. 😱
Ayy yine mi alındın yoksa?Teşekkürler şarkı için. 🙂
Kendi yarattığınız süperkahraman fos çıktı belki de@destere gündüz uyuyor haliyle gece uyanıyoröğlen 12 de uyuyup gece 12 de uyanmış
Aaa ben buna benim gibi ev kızı diyordum ama bu benden daha rahat ben böyle gündüzleri uyuyamıyorum . Bu ev işleride yapmıyor yan gelip yatıyor
@xemrexxx @MasacRE-
@XanTier MalMan'lık yapma Atanacana ayolldüşmanlarına yap, biz senin koruman gereken insanlarız
![]()
![]()
![]()
Akşama okuyacağım. 😉İsminin hakkını veriyor bizi düşman sanıyor zaar.@XanTier Halbuki onu ben yarattım....
Bu mantıkla sen çok güzel bir adam olmalısın.
@dreamy gün içerisinde yorumunu bekliyorum.![]()
Pis ama güzel nasıl oluyorsa.
3cu bölümde kaldıydım.