Son cümlede yine emin konuşuyorsunuz sen ve @MasacRE- ama bakarsınız Dursun da gider, hiç belli olmaz o işler ama gitse de kalsa da takım için hayırlısı artık.
Tudor'u son reddedeye kadar savunan sadece bir avuçtan daha az Galatasaraylı vardı hatta tek tük onlardan biri de siz oldunuz ve bu içimde kaldığı için bu kutlu anda intikam alayım dedim
Tudor'a hiçbir hocaya verilmeyen bütçe verildi, buna rağmen ilk 8 haftaki kolay maçlar haricindeki performansı ortada olmasına rağmen bu adamın savunulması anlamış değilim ama neyse geçmiş geçmişte kaldı önemli olan ilerisi. Elbette Fatih Terim geldi diye hoop şampiyonluk cepte diye bir şey yok fakat şampiyonluktn daha önemi bir şey varsa o da ruhtur, mücadeledir, büyük küçük tüm maçların takımı olmaktır. Yılmaz Vural'ın deyimiyle biz Beşiktaş maçında hiç abartmıyorum resmen ama resmen tecavüze uğradık Tudor yüzünden. Başakşehir ortada, Trabzon malum, Fener bile az kalsın yeniyordu kendi evimizde. işte, Terim olduğu sürece büyük maçlarda Tudor gibi rezil bir mücadele sergileyeceğimizi sanmıyorum. Yine de Allah utandırmasın ve hayırlısı olsun diyerek konuyu kapatalım bu kutlu günde.
Geçmiş olsun bu arada
@OzaN @Billy Kane @Çiğdem- @Harunnn60