eTV MusicSurvivor 7.Sezon Şampiyonu / Sia - sokak sanati

Ben teşekkür ederim umarım forumun başka alanlarında aktif olur foruma ısınırsın çok kaliteli birisin:X

Ayyy duygulandım be.. Uzun zamandir kimse övmemişti beni.. ağlayacağım galiba Teşekkür :sob::Tederim sende öylesin :sob:

Tebrikler @sokak sanati :) Hatun sıfatını göstermeden şampiyon oldu ya la :A Ben Sia'yı şu sanıyordum;
bg1.jpg
Meğerse buymuş :A
sia-shows-face-at-airport-02.jpg

KANDIRILDIK EY HALKIM :A

@Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @MEnes @MasacRE- @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Dosi

Gıcık kapılmak hoşuma gidiyor. Özellikle @denizz19 @Ahmed ve Thequeer'i epey sinir ettim :Z:Z:Z
Yıllık izne çıktım gibi ,recap yapma zahmeti yok sürekli oy siteme puan hesap etme sonuclarda dizi saatlerinde 4-5 saat aralıksız 1 konu da kalma yani her yarışma sonun da kafama göre yaşamayı özleyerek bitiriyorum şuan bunun mutluluğundayım
:A :A :A

Yıllık izne çıktım gibi ,recap yapma zahmeti yok sürekli oy siteme puan hesap etme sonuclarda dizi saatlerinde 4-5 saat aralıksız 1 konu da kalma yani her yarışma sonun da kafama göre yaşamayı özleyerek bitiriyorum şuan bunun mutluluğundayım
:A :A :A
Sana yardım teklifi sunmuştum zamanında :A

Gerçi kabul etsen de yarı yolda bırakmak zorunda kalırdım eve uğramıyorum neticede. O zaman geri düşerdim gözünden :F:F
Şimdi yarışma olarak uzun bir süre dinlenmeye çekilecem yine ama Büyük bir etkinlik var kafam da geçen yılın kış ayın dan beridir aklımdaydı aslın da bu kış ayın da düzenleyecem inş Mod rütbesi de aldık daha iyi oldu bu etkinlik öncesin de :A :A :A

Şimdi yarışma olarak uzun bir süre dinlenmeye çekilecem yine ama Büyük bir etkinlik var kafam da geçen yılın kış ayın dan beridir aklımdaydı aslın da bu kış ayın da düzenleyecem inş Mod rütbesi de aldık daha iyi oldu bu etkinlik öncesin de :A :A :A
Bekliyoruz, elimden geldiğince katılım gösteririm. Farklı bir şey mi, müzik falan mı yine? :D