@Çiğdem-'in işine karışmıyım kendi de koyabilir.
Çıkma dan bu isteğini de yerine getirdik başka rica kabul etmiyoruz artık ayollKonuda Sokak Sanati ile Sia arasına - koymanı.
@Çiğdem-'in işine karışmıyım kendi de koyabilir.
Çıkma dan bu isteğini de yerine getirdik başka rica kabul etmiyoruz artık ayollKonuda Sokak Sanati ile Sia arasına - koymanı.
Çıkma dan bu isteğini de yerine getirdik başka rica kabul etmiyoruz artık ayoll
Ne kadar kötüsün. 😱 Hasta insan yorulur mu. :/
Dedikodu Gecesi zorunlu ara verdi.
İtiraflarda alalım seni.
Tebrikler bu arada.
Hhaha Aaa vay bee 40 yılın başı düşünsem aklıma gelmezdi , @denizz19 @sokak sanati na şampiyonluk yolun da yardım etmiş oldu Çaktırmamak için de uyduruktan atışıyorlarmış 😱😱😱 @Harunnn60 @Yiğitt @XanTier @S.G.A.T. @mrt-06ay bu rezalet hep @denizz19 un suçu o ka çok sıla sıla dedi ki millet sia ile sılayı karıştırdı kesin ondan oy verdi yoksa 1. olamazdı @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 marul kafayı dışlayalım bence
İki sinsiden beklerim ben. @denizz19 @sokak sanatiHhaha Aaa vay bee 40 yılın başı düşünsem aklıma gelmezdi , @denizz19 @sokak sanati na şampiyonluk yolun da yardım etmiş oldu Çaktırmamak için de uyduruktan atışıyorlarmış 😱😱😱 @Harunnn60 @Yiğitt @XanTier @S.G.A.T. @mrt-06
Hhaha Aaa vay bee 40 yılın başı düşünsem aklıma gelmezdi , @denizz19 @sokak sanati na şampiyonluk yolun da yardım etmiş oldu Çaktırmamak için de uyduruktan atışıyorlarmış 😱😱😱 @Harunnn60 @Yiğitt @XanTier @S.G.A.T. @mrt-06
ay bu rezalet hep @denizz19 un suçu o ka çok sıla sıla dedi ki millet sia ile sılayı karıştırdı kesin ondan oy verdi yoksa 1. olamazdı @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 marul kafayı dışlayalım bence
Şampiyon ve 2.den başlayalım @sokak sanati @Tolstoyevski ikiniz de yarışmayı kendi içiniz de çok farklı yaşıyorsunuz . Evet bazı tartışmalar içine bu yüzden girseniz bile sunucu olarak yarışmama bukadar önem veren ikinizi canı gönül den kutluyorum
Yarı ve Çeyreğe kalan @Yiğitt @dreamy çok iyi yarıştınız @Yiğitt çok katkı sağladın yarışmaya desteklerini hiç unutmucam ,@dreamy yoğun olduğun halde sende ilgilenmeye çalıştın ve @Thequeer Buray ile mükkemmel yarıştın ve bu yıl yarışmacı olarak büyük katkılar verdin . Özledik seni bekliyoruz foruma
@XanTier İlk hafta elendin ve juri olarak inanılmaz bir destek verdin forumdan ayrılsak bile unutmucam @S.G.A.T. @denizz19 @Ahmed Çeyreği sizler de hak ediyordunuz üçünüz de ayrı ayrı büyük katkılar sağladınız renk kattınız
Yabancılar dan @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı ayrı ayrı renk kattınız Billy özellikle başarılı gitti @Harunnn60 iyi yarıştın elendin İlyası da yarıştın . Sonra Juri Başkanı oldun Yani her işe koşuşturdun
@OzaN Nazan Öncel ile elenmene bende üzüldüm sana her sezon katkılarından tşşk, @mesmeso61 Elendin katkıların devam etti juriyken , @turkuazz @batuhankaralar sizler de iyi yarıştınız
Juri Başkanlarımız dan @mrt-06 Büyük desteğin için teşekkürler cnm hastalanıp aramızda olmamana üzüldüm Aaa sağlığın iyi olsaydı da olmasaydın yarışma önemli değil sağlığın önemli
Juriler den @Sherlock @MasacRE- @ozmoturk hiç yalnız bırakmadınız bizi sonuçlar da hatta bazen yarışmacılar olmadı siz oldunuz çok teşekkürler Ve beni kırmayıp forum da sadece bana oy kullanan @Maskeli Fedai seninde yerin ayrı olucak hep
Sunucu dediğin ayrım yapmaz eşit şekilde , herkese hakkını verir napayım ayollTüm sezon mavi boncukçu deme sebebim. Kız finalde boncuk dağıtmadı diye içinde kaldı sonuçlarda yine dağıttı bi şekilde. @Harunnn60 @mrt-06
Her ne kadar berbat bir sezon olsa da sonu güzel oldu. Sia'ya tebrikler.
Sunucu dediğin ayrım yapmaz eşit şekilde , herkese hakkını verir napayım ayoll
O boncukları bir bitmediTüm sezon mavi boncukçu deme sebebim. Kız finalde boncuk dağıtmadı diye içinde kaldı sonuçlarda yine dağıttı bi şekilde. @Harunnn60 @mrt-06
O boncukları bir bitmedi
O değilde @destere Yabancı ecünnü niye olmuyor yarışmalar da diyordu bu yıl oldu kendisi gelmedi @Harunnn60
O değilde @destere Yabancı ecünnü niye olmuyor yarışmalar da diyordu bu yıl oldu kendisi gelmedi @Harunnn60
Lana Del Rey
Dua Lipa
Lena Meyer
ve Şampiyon Sia
Bu yukardakilere oranla bence de sana antilik yapardı SİA YA @destereİyi ki gelmemiş. Sevmez Sia'yı yoluma taş koyardı
Bu yukardakilere oranla bence de sana antilik yapardı SİA YA @destere