Şampiyon ve 2.den başlayalım
@sokak sanati @Tolstoyevski ikiniz de yarışmayı kendi içiniz de çok farklı yaşıyorsunuz . Evet bazı tartışmalar içine bu yüzden girseniz bile sunucu olarak yarışmama bukadar önem veren ikinizi canı gönül den kutluyorum
Yarı ve Çeyreğe kalan
@Yiğitt @dreamy çok iyi yarıştınız
@Yiğitt çok katkı sağladın yarışmaya desteklerini hiç unutmucam ,
@dreamy yoğun olduğun halde sende ilgilenmeye çalıştın
ve
@Thequeer Buray ile mükkemmel yarıştın ve bu yıl yarışmacı olarak büyük katkılar verdin . Özledik seni bekliyoruz foruma
@XanTier İlk hafta elendin ve juri olarak inanılmaz bir destek verdin forumdan ayrılsak bile unutmucam
@S.G.A.T.
@denizz19 @Ahmed Çeyreği sizler de hak ediyordunuz üçünüz de ayrı ayrı büyük katkılar sağladınız renk kattınız
Yabancılar dan
@Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı ayrı ayrı renk kattınız Billy özellikle başarılı gitti @Harunnn60 iyi yarıştın elendin İlyası da yarıştın . Sonra Juri Başkanı oldun Yani her işe koşuşturdun
@OzaN Nazan Öncel ile elenmene bende üzüldüm sana her sezon katkılarından tşşk, @mesmeso61 Elendin katkıların devam etti juriyken
, @turkuazz @batuhankaralar sizler de iyi yarıştınız
Juri Başkanlarımız dan @mrt-06 Büyük desteğin için teşekkürler cnm hastalanıp aramızda olmamana üzüldüm Aaa sağlığın iyi olsaydı da olmasaydın yarışma önemli değil sağlığın önemli
Juriler den
@Sherlock @MasacRE- @ozmoturk hiç yalnız bırakmadınız bizi sonuçlar da hatta bazen yarışmacılar olmadı siz oldunuz çok teşekkürler
Ve beni kırmayıp forum da sadece bana oy kullanan @Maskeli Fedai seninde yerin ayrı olucak hep