İyi gecelerMüzik ama Konusunu açınca şey ederim şimdi spoi olmasın
Ben yatayım artık cicili bicili rüyalar
İyi gecelerMüzik ama Konusunu açınca şey ederim şimdi spoi olmasın
Ben yatayım artık cicili bicili rüyalar
Tebrikler @sokak sanati
@sokak sanati Bu ara da nerdeyse çekiliyordun ayoll yarışma başlamadan
Tebrikler @sokak sanati Hatun sıfatını göstermeden şampiyon oldu ya la Ben Sia'yı şu sanıyordum; Meğerse buymuş
KANDIRILDIK EY HALKIM
@Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @MEnes @MasacRE- @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Dosi
İnsan bi teşekkür ederArsızsın.
Ne alaka. Çekilmeyi hiç düşünmedim..
Önemli olan sesi zaten Selda'nında sıfatı pek iyi değil.
İnsan bi teşekkür eder
Nazımız sana geçiyor işte anlaHep 1 verdiğin için mi.s.s
Nazımız sana geçiyor işte anla
Sen kimsin de sana gıcık kapacağım haddini bil
Tebrikler @sokak sanati. Hak ederek kazandın. Sia'nın kazanmasından rahatsız olamaz hiç kimse. Verdiğin emeğin karşılığını aldın. Diğer konuya cevap yazdım biraz aydınlattım olayı, fazla atar yapmışsın.
@Tolstoyevski sana da tebrikler. Tabuları yıkıp finale kadar geldin üstatla. Büyük başarı, kaybetsen de bu başarı hatırlanacaktır.
@Çiğdem- senin de eline yüreğine sağlık. Çok uğraştın didindin, güzel ve eğlenceli bir yolculuğu hakkıyla bitirdin. Bana da arada oklavayı çıkardın ama muşguliyetlerden oy gönderemedim bazen, yoksa kaçırmazdım bilirsin.
Tebrikler @sokak sanati Rihanna'nın ardından ikinci oldu bu.
Sana da tebrikler @Tolstoyevski
Senin de emeklerine sağlık @Çiğdem-
Benim desteklerim olmasaydı nerede çıkacaktın kanka?Ariana ilede Finale çıkmıştım. 4 kez finale çıktım 2 kez şampiyon oldum.
@mrt-06 ivedi olarak bekliyorum sapıyla etiketimi Ayrıca senaryona bi süre ugramayacagim bilgin olsun
Forumun örnek alması gereken üyesi yemin ediyorum yok böyle başari hikayesi, tebrikler idolüm.
Benim desteklerim olmasaydı nerede çıkacaktın kanka?
MS başarı hikayeleri diye bir şey hazırlıyayım ilk inceleyeceğimiz kişi belliAriana ilede Finale çıkmıştım. 4 kez finale çıktım 2 kez şampiyon oldum.
@mrt-06 ivedi olarak bekliyorum sapıyla etiketimi Ayrıca senaryona bi süre ugramayacagim bilgin olsun
BENMS başarı hikayeleri diye bir şey hazırlıyayım ilk inceleyeceğimiz kişi belli
AğlaKıvırma keşke bully olsaydı ona hep düşük verseydin ben eğlenseydim
15 kardeş bir ailenin en küçüğü olan Yiğit Birgün hayali olan MS Çeyrek Final için ozamanlar dan çalışmalara başlamış bir yanda ayakkabı boyacılığı yaparkan bir yandan şarkı çığrıyordu diye vsyle vsyle @sokak sanati @Billy Kane