İyi gecelerMüzik ama Konusunu açınca şey ederim şimdi spoi olmasın![]()
Ben yatayım artık cicili bicili rüyalar![]()
İyi gecelerMüzik ama Konusunu açınca şey ederim şimdi spoi olmasın![]()
Ben yatayım artık cicili bicili rüyalar![]()
Tebrikler @sokak sanati![]()
Tebrikler @sokak sanatiHatun sıfatını göstermeden şampiyon oldu ya la
Ben Sia'yı şu sanıyordum; Meğerse buymuş
KANDIRILDIK EY HALKIM
@Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @MEnes @MasacRE- @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Dosi
İnsan bi teşekkür ederArsızsın.
Ne alaka.Çekilmeyi hiç düşünmedim..
Önemli olan sesi zaten Selda'nında sıfatı pek iyi değil.![]()
İnsan bi teşekkür eder![]()
Nazımız sana geçiyor işte anlaHep 1 verdiğin için mi.s.s
Nazımız sana geçiyor işte anla![]()
Sen kimsin de sana gıcık kapacağım haddini bil
Tebrikler @sokak sanati. Hak ederek kazandın. Sia'nın kazanmasından rahatsız olamaz hiç kimse. Verdiğin emeğin karşılığını aldın. Diğer konuya cevap yazdım biraz aydınlattım olayı, fazla atar yapmışsın.
@Tolstoyevski sana da tebrikler. Tabuları yıkıp finale kadar geldin üstatla. Büyük başarı, kaybetsen de bu başarı hatırlanacaktır.
@Çiğdem- senin de eline yüreğine sağlık. Çok uğraştın didindin, güzel ve eğlenceli bir yolculuğu hakkıyla bitirdin.Bana da arada oklavayı çıkardın ama muşguliyetlerden oy gönderemedim bazen, yoksa kaçırmazdım bilirsin.
![]()
Tebrikler @sokak sanati Rihanna'nın ardından ikinci oldu bu.
Sana da tebrikler @Tolstoyevski
Senin de emeklerine sağlık @Çiğdem-![]()
Benim desteklerim olmasaydı nerede çıkacaktın kanka?Ariana ilede Finale çıkmıştım.4 kez finale çıktım 2 kez şampiyon oldum.
@mrt-06 ivedi olarak bekliyorum sapıyla etiketimiAyrıca senaryona bi süre ugramayacagim bilgin olsun
![]()
Forumun örnek alması gereken üyesi yemin ediyorum yok böyle başari hikayesi, tebrikler idolüm.![]()
Benim desteklerim olmasaydı nerede çıkacaktın kanka?![]()
MS başarı hikayeleri diye bir şey hazırlıyayım ilk inceleyeceğimiz kişi belliAriana ilede Finale çıkmıştım.4 kez finale çıktım 2 kez şampiyon oldum.
@mrt-06 ivedi olarak bekliyorum sapıyla etiketimiAyrıca senaryona bi süre ugramayacagim bilgin olsun
![]()
BENMS başarı hikayeleri diye bir şey hazırlıyayım ilk inceleyeceğimiz kişi belli![]()
![]()
![]()
AğlaKıvırma keşke bully olsaydı ona hep düşük verseydin ben eğlenseydim![]()
15 kardeş bir ailenin en küçüğü olan Yiğit Birgün hayali olan MS Çeyrek Final için ozamanlar dan çalışmalara başlamış bir yanda ayakkabı boyacılığı yaparkan bir yandan şarkı çığrıyordu diye vsyle vsyle