eTV MusicSurvivor 7.Sezon Şampiyonu / Sia - sokak sanati

Arsızsın.:A

@sokak sanati Bu ara da nerdeyse çekiliyordun ayoll yarışma başlamadan :A :A :A

Ne alaka.:D Çekilmeyi hiç düşünmedim..

Tebrikler @sokak sanati :) Hatun sıfatını göstermeden şampiyon oldu ya la :A Ben Sia'yı şu sanıyordum; Meğerse buymuş :A

KANDIRILDIK EY HALKIM :A

@Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @MEnes @MasacRE- @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Dosi

Önemli olan sesi zaten Selda'nında sıfatı pek iyi değil.:A

Öncelikle emeklerine sağlık iki ay boyunca çok büyük çaba harcadın. :bhr: @Çiğdem-

Sen de Selda Bağcan gibi farklı bir seçimle finale kadar yükseldiğin için tebriği hak ediyorsun. :D @Tolstoyevski

Tebrikler @sokak sanati. Hak ederek kazandın. Sia'nın kazanmasından rahatsız olamaz hiç kimse. Verdiğin emeğin karşılığını aldın. Diğer konuya cevap yazdım biraz aydınlattım olayı, fazla atar yapmışsın. :A

@Tolstoyevski sana da tebrikler. Tabuları yıkıp finale kadar geldin üstatla. Büyük başarı, kaybetsen de bu başarı hatırlanacaktır. :)

@Çiğdem- senin de eline yüreğine sağlık. Çok uğraştın didindin, güzel ve eğlenceli bir yolculuğu hakkıyla bitirdin. :) Bana da arada oklavayı çıkardın ama muşguliyetlerden oy gönderemedim bazen, yoksa kaçırmazdım bilirsin. :A

Tebrikler @sokak sanati. Hak ederek kazandın. Sia'nın kazanmasından rahatsız olamaz hiç kimse. Verdiğin emeğin karşılığını aldın. Diğer konuya cevap yazdım biraz aydınlattım olayı, fazla atar yapmışsın. :A

@Tolstoyevski sana da tebrikler. Tabuları yıkıp finale kadar geldin üstatla. Büyük başarı, kaybetsen de bu başarı hatırlanacaktır. :)

@Çiğdem- senin de eline yüreğine sağlık. Çok uğraştın didindin, güzel ve eğlenceli bir yolculuğu hakkıyla bitirdin. :) Bana da arada oklavayı çıkardın ama muşguliyetlerden oy gönderemedim bazen, yoksa kaçırmazdım bilirsin. :A

Teşekkür ederim çok uzun uzun yazmışsın bi ara okur cevap veririm:A

Forumun örnek alması gereken üyesi yemin ediyorum yok böyle başari hikayesi, tebrikler idolüm. :A

Forumun örnek alması gereken üyesi yemin ediyorum yok böyle başari hikayesi, tebrikler idolüm. :A
Benim desteklerim olmasaydı nerede çıkacaktın kanka? :A
Ariana ilede Finale çıkmıştım.:A 4 kez finale çıktım 2 kez şampiyon oldum.:Z

@mrt-06 ivedi olarak bekliyorum sapıyla etiketimi:A Ayrıca senaryona bi süre ugramayacagim bilgin olsun :A
MS başarı hikayeleri diye bir şey hazırlıyayım ilk inceleyeceğimiz kişi belli :A :A :A