Ben teşekkür ederim umarım forumun başka alanlarında aktif olur foruma ısınırsın çok kaliteli birisin
Ayyy duygulandım be.. Uzun zamandir kimse övmemişti beni.. ağlayacağım galiba Teşekkür ederim sende öylesin
Ben teşekkür ederim umarım forumun başka alanlarında aktif olur foruma ısınırsın çok kaliteli birisin
Gelmese de bak bul @sokak sanati da görmemiştir ona öhülüyon amahangi tebrik?
bildirim gelmemiş insan bi ekler
Teşekkürler hanımefendi
sokak sanati kendine yazılan anonim itirafların ismini bile görüyor alttan o yüzden sıkıntı yok küstük gibi gözüküyor Neyse sana iyi geceler Çiko Ben uyurGelmese de bak bul @sokak sanati da görmemiştir ona öhülüyon ama
Senden oyu kaptı @MasacRE-Tebrikler @sokak sanati Hatun sıfatını göstermeden şampiyon oldu ya la Ben Sia'yı şu sanıyordum; Meğerse buymuş
KANDIRILDIK EY HALKIM
@Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @MEnes @MasacRE- @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Dosi
Bileydim verir miydim? Şu tipe bak resmen hayallerim yıkıldı Sia diye verdik gözlemeci Hanife çıktıSenden oyu kaptı @MasacRE-
Haahaha sus ayoll şarkıya göre verdim de mahkemeyle uğraştırmayın yine bizi şikayet ediyorlar yarışmamızıBileydim verir miydim? Şu tipe bak resmen hayallerim yıkıldı Sia diye verdik gözlemeci Hanife çıktı
Yoo silah zoruyla verdim Kafama oklava dayadılar Hadi bakalım uğraş dur şimdiHaahaha sus ayoll şarkıya göre verdim de mahkemeyle uğraştırmayın yine bizi şikayet ediyorlar yarışmamızı
Güzel renk kattın sen de hernekadar @MasacRE- gibi biraz gıcık kapsalar da sendenTeşekkür ederim, benim için de çok ayrı bir zevkti
Yıllık izne çıktım gibi ,recap yapma zahmeti yok sürekli oy siteme puan hesap etme sonuclarda dizi saatlerinde 4-5 saat aralıksız 1 konu da kalma yani her yarışma sonun da kafama göre yaşamayı özleyerek bitiriyorum şuan bunun mutluluğundayım
Sana yardım teklifi sunmuştum zamanındaYıllık izne çıktım gibi ,recap yapma zahmeti yok sürekli oy siteme puan hesap etme sonuclarda dizi saatlerinde 4-5 saat aralıksız 1 konu da kalma yani her yarışma sonun da kafama göre yaşamayı özleyerek bitiriyorum şuan bunun mutluluğundayım
Aaa unutmadım gözüme ozaman girmiştin aslın daSana yardım teklifi sunmuştum zamanında
Gerçi kabul etsen de yarı yolda bırakmak zorunda kalırdım eve uğramıyorum neticede. O zaman geri düşerdim gözündenAaa unutmadım gözüme ozaman girmiştin aslın da
Şimdi yarışma olarak uzun bir süre dinlenmeye çekilecem yine ama Büyük bir etkinlik var kafam da geçen yılın kış ayın dan beridir aklımdaydı aslın da bu kış ayın da düzenleyecem inş Mod rütbesi de aldık daha iyi oldu bu etkinlik öncesin deGerçi kabul etsen de yarı yolda bırakmak zorunda kalırdım eve uğramıyorum neticede. O zaman geri düşerdim gözünden
Bekliyoruz, elimden geldiğince katılım gösteririm. Farklı bir şey mi, müzik falan mı yine?Şimdi yarışma olarak uzun bir süre dinlenmeye çekilecem yine ama Büyük bir etkinlik var kafam da geçen yılın kış ayın dan beridir aklımdaydı aslın da bu kış ayın da düzenleyecem inş Mod rütbesi de aldık daha iyi oldu bu etkinlik öncesin de
Müzik ama Konusunu açınca şey ederim şimdi spoi olmasınBekliyoruz, elimden geldiğince katılım gösteririm. Farklı bir şey mi, müzik falan mı yine?