@XanTier i Kolay yapılamayacak bir başarı gerçekten part 4 bölüm lazım onaTabii ki @XanTier
Şakamı yapmıştın napmıştın yarışma başlamadan ortalığı karıştırmıştınya ayoll İyiki şakaymış bak kaderin de 2.şampiyonluk yatıyormuşArsızsın.
Ne alaka. Çekilmeyi hiç düşünmedim..
Önemli olan sesi zaten Selda'nında sıfatı pek iyi değil.
Tamam ezme adamı.@XanTier i Kolay yapılamayacak bir başarı gerçekten part 4 bölüm lazım ona
Şakamı yapmıştın napmıştın yarışma başlamadan ortalığı karıştırmıştınya ayoll İyiki şakaymış bak kaderin de 2.şampiyonluk yatıyormuş
Ariana ilede Finale çıkmıştım. 4 kez finale çıktım 2 kez şampiyon oldum.
@mrt-06 ivedi olarak bekliyorum sapıyla etiketimi Ayrıca senaryona bi süre ugramayacagim bilgin olsun
Benim desteklerim olmasaydı nerede çıkacaktın kanka?
Forumun örnek alması gereken üyesi yemin ediyorum yok böyle başari hikayesi, tebrikler idolüm.
MS başarı hikayeleri diye bir şey hazırlıyayım ilk inceleyeceğimiz kişi belli
MS'nin son sezonunda yarışmamak olmaz öyleyse taa şubatta Martta gerçi ama Sia'sız All Star olmaz
Nasıl şampiyon oldun ona da yanıyorum zaten. Neyse...
22 Kasım 2018'de 'Yiğitt ile Foruma Dair' var, oraya kadar durursan alabilirim. @Çiğdem-
@batuhankaralar kendi kendine sorup kendi kendine cevaplar zaten, sana gerek yok.Yok mümkün değil. Katılmam artık benim olmadığım yerde şampiyon daha rahat olursun hem All Star çok mesai istiyor yapamam.
Biz yapalım sen 22 kasımda yayınlarsın
Neyse hain @batuhankaralar 'a konuk olurum en kötü.
Tebrikler @sokak sanati, etiketini verdim.
Emeklerine sağlık kraliçem yine çok güzel yönettin. @Çiğdem-
Ne istiyorsun. 😱@batuhankaralar 'ın kanal gerçek gazeteciliğin olacağı kanal bence diğer kanallar tıkalı bende
Yetmez
@batuhankaralar 'ın kanal gerçek gazeteciliğin olacağı kanal bence diğer kanallar tıkalı bende
Yetmez
Aaa teşekkürler @mrt-06 Yakışmış @sokak sanatiTebrikler @sokak sanati, etiketini verdim.
Emeklerine sağlık kraliçem yine çok güzel yönettin. @Çiğdem-
Ne istiyorsun. 😱