Babnik balam.Adamsın işte bu. Bunlara dönelim. Biraz Nicki Minaj-Adriana Lima arkası, oradan Kelly Brook ikizleri düşündükçe kendime geliyorum.
Ahmed direkt ban.Gökkuşağı bunu duysa renklerinden vazgeçer. @Ahmed
Buydu. Hoş çocuk bence.@yatutarsa gardaşım sen bana bir link atmıştın bir ara bu o oğlan mıydı yoksa başka biri miydi, Koçlardan mıydı?
İtici buldum. Cem Belevi’ye benziyor.
la bu mesajdan ben senin fetöcü olduğun sonucuna vardım şöyle ki: sen @Çiğdem- denen cadoloza kraliçem diyip forumda önünü açtın ki kendisinin yumuşatıcı etkisi boz ayı @destere yi yumıoşa çevirmesinden belli neyse o da forumun cinsel dengesini bozdu, sedat peker reyisin dediğine göre lgbt yi fetö kurmuş sen de lgbt yi forumda yaymış oldun bu durumda fetöcusun , bence istifa etFav10'un 2017'de geldiği son nokta; 4 mesaj forumun özeti niteliğinde. "dudaklar okyanus "taş lan herif" "çok sexy" "sakallı erkekleri seviyom"
@denizz19 @Çiğdem- @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy Kane @sokak sanati @xBUGRAx @Harunnn60 @Thequeer @XanTier
ayy bu da çok iyi adı sanı nedir bunun kardeşŞu aralar sakalli erkeklere karşı sempatim var. Bu da iyi ama benimki şu
Ekli dosyayı görüntüle 57512 Ekli dosyayı görüntüle 57513
forumamı üye olucakmış olsun @mrt-06 @Harunnn60
Sen de iyisin he. Resim yakıyor yağuşuklu.
her eli ayağı düzgün olan kirli sakal bırakıp yakışıklı sayılıyor.0 Yahu yakışıklı dediğin adam memlekette 1 tane 2 tane olur. Daha da olmaz. Yakışıklı dediğin Kenan'dır, Kıvanç'tır, Beckham'dır, Brad'dir. Bunlardır işte sayılıdır.
adam hem sabancı hemde bu kadar taş allahtan daha ne ister ki bu herif off off
Bunu da kaptırdık. @MasacRE- @ThequeerBen iyi buluyorum bu adamı ama zengin olması bence bu kadar havalı olmasını sağlıyor
Kıvanç yakışıklı mı? 😱her eli ayağı düzgün olan kirli sakal bırakıp yakışıklı sayılıyor.0 Yahu yakışıklı dediğin adam memlekette 1 tane 2 tane olur. Daha da olmaz. Yakışıklı dediğin Kenan'dır, Kıvanç'tır, Beckham'dır, Brad'dir. Bunlardır işte sayılıdır.
Yani o kadar da uzulmedim ben.
Yukarıda Allah var. Kıvanç yakışıklı adam.Vasat üstü bir şey, fazla abartmayın.
Kıvanç yakışıklı mı? 😱
Bana göre yok. Vasat diyelim, fazlası gerçek anlamda yakışıklı adamlara haksızlık olur.Yukarıda Allah var. Kıvanç yakışıklı adam.
Zevkler tartışılmaz diyeceğim de millet yanlış anlayacak zaten eşcinsel demeye yer arıyorlar Olabilir yani sorun değil seninle bir adamın yakışıklılığını tartışmayacağımBana göre yok. Vasat diyelim, fazlası gerçek anlamda yakışıklı adamlara haksızlık olur.
Ben seninle kadınları da tartışmam.Zevkler tartışılmaz diyeceğim de millet yanlış anlayacak zaten eşcinsel demeye yer arıyorlar Olabilir yani sorun değil seninle bir adamın yakışıklılığını tartışmayacağım
La robota hallenecek adamsın beni burda konuşturmaBen seninle kadınları da tartışmam.
Robot ne alaka la?La robota hallenecek adamsın beni burda konuşturma
Kadınınin güzelliğini benle sen konuşmazsın, erkeği de ben konuşmam başka cins kalmadı Eşcinseldense robotu tercih edersin diye tahmin ettimRobot ne alaka la?
2 dakika da eşcinsel yaptın beni. 😱 Ayakta alkışlıyorum şu an.Kadınınin güzelliğini benle sen konuşmazsın, erkeği de ben konuşmam başka cins kalmadı Eşcinseldense robotu tercih edersin diye tahmin ettim
Hayır.