Hakan Sabancı Resimleri

Fav10'un 2017'de geldiği son nokta; 4 mesaj forumun özeti niteliğinde. :A "dudaklar okyanus "taş lan herif" "çok sexy" "sakallı erkekleri seviyom" :A

@denizz19 @Çiğdem- @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy Kane @sokak sanati @xBUGRAx @Harunnn60 @Thequeer @XanTier
la bu mesajdan ben senin fetöcü olduğun sonucuna vardım şöyle ki: sen @Çiğdem- denen cadoloza kraliçem diyip forumda önünü açtın ki kendisinin yumuşatıcı etkisi boz ayı @destere yi yumıoşa çevirmesinden belli :A neyse o da forumun cinsel dengesini bozdu, sedat peker reyisin dediğine göre lgbt yi fetö kurmuş sen de lgbt yi forumda yaymış oldun bu durumda fetöcusun , bence istifa et:A

bu arada bu oğlan tam @Yiğitt in tipi bence kaçırmasın zengin de:A

Sıradan bi tip işte neresi yakışıklı la bunun?

forumamı üye olucakmış olsun :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60
Sen de iyisin he. :A Resim yakıyor yağuşuklu. :A
her eli ayağı düzgün olan kirli sakal bırakıp yakışıklı sayılıyor.0 :A Yahu yakışıklı dediğin adam memlekette 1 tane 2 tane olur. Daha da olmaz. :D Yakışıklı dediğin Kenan'dır, Kıvanç'tır, Beckham'dır, Brad'dir. Bunlardır işte sayılıdır. :A
adam hem sabancı hemde bu kadar taş allahtan daha ne ister ki bu herif off off
Tamam.. kıskanıyorum işte anladın mı? Cüzdanımda 5 lira bile yok la 4 lira 45 kuruş çıktı. :F @Çiğdem- @XanTier
Ben iyi buluyorum bu adamı ama zengin olması bence bu kadar havalı olmasını sağlıyor :A :A
Bunu da kaptırdık. :ppp: @MasacRE- @Thequeer

Vasat üstü bir şey, fazla abartmayın.
her eli ayağı düzgün olan kirli sakal bırakıp yakışıklı sayılıyor.0 :A Yahu yakışıklı dediğin adam memlekette 1 tane 2 tane olur. Daha da olmaz. :D Yakışıklı dediğin Kenan'dır, Kıvanç'tır, Beckham'dır, Brad'dir. Bunlardır işte sayılıdır. :A
Kıvanç yakışıklı mı? 😱 :(

Yani o kadar da uzulmedim ben.:A
Benimki duruyor allaha şükürler olsun ki.:A
19429190_1819306945050713_5558890907522039808_n.jpg