forumamı üye olucakmış olsun
Nerde bizde o şans, foruma değil bizim evin oralara taşınsın. O daha makul geçer.
İyide kim bu dizi oyuncusumu mankenmi nerede keşfettinNerde bizde o şans, foruma değil bizim evin oralara taşınsın. O daha makul geçer.Beğendin mi?
![]()
Şu Sabancılar var ya onlardan biri işte, hem zengin hem tatlı anla işte.İyide kim bu dizi oyuncusumu mankenmi nerede keşfettin![]()
Adam nasıl yakışıklı, görmüyor musun? 😱 Boy desen var, kas desen var, dudak desen var, tip desen var. Yakışıklı diyoruz buna.bunun0 neresi yakışıklı yahu.Yakışıklılık kavramı değişti resmen, küçüldü biraz. Herkes yakışkılı,
![]()
Neresi itici, tipini kılığını görmüyor musun?@yatutarsa gardaşım sen bana bir link atmıştın bir ara bu o oğlan mıydı yoksa başka biri miydi, Koçlardan mıydı?
İtici buldum. Cem Belevi’ye benziyor.![]()
Zengin zübbesi işte abartma.Neresi itici, tipini kılığını görmüyor musun?![]()
Zengin olup da çirkin olanlarda var, Allah adama ikisini de vermiş.Zengin zübbesi işte abartma.![]()
Ben iyi buluyorum bu adamı ama zengin olması bence bu kadar havalı olmasını sağlıyor
Sondan ikinci fotosuna bitiyorum.Ben bunu İnstagramda 1 kere stalk yapmıştım.@Yiğitt zevkimiz aynı aşkım.
Çook sexy deilmi ya.![]()
![]()
Sen de iyisin he.her eli ayağı düzgün olan kirli sakal bırakıp yakışıklı sayılıyor.0Yahu yakışıklı dediğin adam memlekette 1 tane 2 tane olur. Daha da olmaz.
Yakışıklı dediğin Kenan'dır, Kıvanç'tır, Beckham'dır, Brad'dir. Bunlardır işte sayılıdır.
![]()